Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νέα Δημοσκόπηση Alco: Καταποντίζεται η Χρυσή Αυγή – 9,2 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Διαφορά αντίστοιχη με εκείνη των Ευρωεκλογών μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Alco για το Open.

Στην πρόθεση ψήφου της έρευνας της Alco, η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με 29,8%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 21,3%. Τρίτο είναι το Κίνημα Αλλαγής με 6% και ακολουθούν: το ΚΚΕ με 4,4%, η Χρυσή Αυγή με 3,5%, το ΜεΡΑ25 με 3,2% και η Ελληνική Λύση με 2,7%.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, Γιάνης Βαρουφάκης και Κυριάκος Βελόπουλος θα ανταλλάξουν θέσεις σε σχέση με εκείνες των Ευρωεκλογών, με τον μεν πρώτο να καταφέρνει να μπει στη Βουλή τον δε δεύτερο να δίνει μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να τα καταφέρει.

Τα αντίστοιχα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, διαμορφώνονται ως εξής: Νέας Δημοκρατία 32,4%, ΣΥΡΙΖΑ 23,2%, Κίνημα Αλλαγής 6,5%, ΚΚΕ 4,8%, Χρυσή Αυγή 3,8%, ΜεΡΑ25 3,5%, Ελληνική Λύση 3%.

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...