Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Ο Ντεμίρ προσπαθεί να πείσει την Οϊκιού να του πει το μυστικό της, όμως εκείνη φοβάται ότι μόλις μάθει την αλήθεια θα την εγκαταλείψει. Όταν βεβαιώνεται ότι αυτό δεν είναι στις προθέσεις του προσπαθεί να βρει τρόπο να του πει την αλήθεια.

Παράλληλα, με τη βοήθεια του Ουγούρ ο Ντεμίρ συνεχίζει να ψάχνει στο παρελθόν του ώσπου να βρει ποια είναι η πραγματική μητέρα της Οϊκιού.

 

Η Τζαντάν ανησυχεί με την εξαφάνιση του Ντεμίρ και της Οϊκιού. Ο Ντεμίρ, ωστόσο, αποφασίζει να την απαλλάξει από την αγωνία και της λέει την αλήθεια για το σπίτι.

Η Ασού, από την άλλη πλευρά, αποφασίζει να απαντήσει στην ερώτησή του Τζεμάλ αν αυτός είναι ο πατέρας της Οϊκιού.

Ο Ντεμίρ προκειμένου να πάρει επιτέλους μια απάντηση από την Οϊκιού αναγκάζεται να της πει ότι συνάντησε τη θεία της. Το κορίτσι για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση του λέει ψέματα. Αντίθετα με τον Ντεμίρ που δεν μπορεί άλλο να αποφεύγει την Τζαντάν και την πηγαίνει στο ξενοδοχείο που μένουν με την Οϊκιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130 Η Νεφέλη αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα να πουν την αλήθεια στον Ορέστη. Θα...