Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 359 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του β΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 359

Αφού δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία, ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν στην παραλία να μιλήσουν. Αποφασίζουν να επισκεφθούν την Γκιουλτσάν στο ορφανοτροφείο. Η μικρή χαίρεται όταν βλέπει τη Μελέκ και τον Κενάν και ενθουσιάζεται με τα δώρα τους. Όταν ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα εξηγεί στην Αλιγιέ τι συνέβη και εκείνη αισθάνεται μεγάλη θλίψη.

Ο Κεμάν λέει στην Ελίφ πως μαζί με την Ιντζί μπορούν να επισκέπτονται κάθε μέρα τη Ράμπια. Τα κopιτσάκια χαίρονται πολύ. Το επόμενο πρωί τις πηγαίνει ο ίδιος στη Ράμπια. Της εύχεται περαστικά και αφήνει τις μικρές μαζί της. Ο Ουλβί ετοιμάζει φαγητό για τον Σερντάρ και την Γκόντζα.

Η Γκόντζα έχει ναυτία και ο Σερντάρ ανησυχεί αλλά εκείνη τον καθησυχάζει λέγοντας του πως ευθύνεται η εγκυμοσύνη της. Ο Μουράτ εργάζεται ως αχθοφόρος και είναι εξαντλημένος αλλά δεν θέλει να παραιτηθεί πριν βρει μια καλύτερη δουλειά. Ο Νετζντέτ αρχίζει να πίνει. Δεν αντέχει στη σκέψη πως η Γκόντζα τον εγκατέλειψε.

Η Αρζού θέλει να πάει την Τουγτσέ στο πάρκο και ζητάει από την Ασουμάν να έρθει μαζί τους. Χρησιμοποιώντας την Τουγτσέ ως δικαιολογία, η Αρζού στην πραγματικότητα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη ζωή της Ασουμάν. Η Ασουμάν όμως αποφεύγει τις ερωτήσεις της και της λέει πως η Αλιγιέ τις προειδοποίησε να μην αργήσουν και φεύγει από το πάρκο…

Δείτε το video ΕΔΩ

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  Β ΚΥΚΛΟΣ

 

354 ΕΔΩ

355 ΕΔΩ

356 ΕΔΩ

357 ΕΔΩ

358 ΕΔΩ

360 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Μαΐου 2024

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Μάιο 2024, από την Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Η αγαπημένη μας Αστρολόγος Άντα Λεούση, μας δίνει αναλυτικά τις...