Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 128-129

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 128-129

Επεισόδιο 128

Η Αθηνά καταφέρνει να πείσει την Έλενα πως ο Πέτρος της ρίχτηκε και η σύγκρουση για το ζευγάρι θα είναι σφοδρή. Η πρόταση του Ορέστη να εξαγοράσουν οι επενδυτές του, το 51% για να σωθεί οικονομικά η εταιρεία φέρνει την αντίδραση τόσο του Νικήτα και του Νίκου, όσο και της Δανάης.

Ένα ένοχο μυστικό απ’ το κοινό παρελθόν του Παύλου, του Ορέστη και του Ζερβού έρχεται στο φως, την ώρα που ο Παύλος αποφασίζει μαζί με τον Χάρη, τον Νίκο και τον Χρήστο να βρουν αποδείξεις για την ενοχή ή την αθωότητα της Άννας.


Παράλληλα η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες του Χάρη, ενώ ο Πέτρος αποφασίζει να κλείσει τους λογαριασμούς του με την Αθηνά, οριστικά.

Επεισόδιο 129

Η αισχρή συκοφαντία της Αθηνάς, φαίνεται να πιάνει τόπο. Ο Πέτρος αντιμέτωπος με μια φρικτή κατηγορία, δεν ξέρει πως να αντιδράσει, καθώς δεν έχει καταλάβει ακόμα αν η Αθηνά έχει τρελαθεί και φέρεται έτσι.

Κι ενώ το χτύπημα της Αθηνάς στον Πέτρο φαίνεται να βρήκε στόχο, δεν αργεί να λειτουργήσει και η άλλη παγίδα που έχει στήσει στην Έλενα. Ο Χάρης πείθεται πως η μητέρα του αναζητούσε έναν τρόπο να τον απομακρύνει από κοντά της και της ανακοινώνει ότι θα φύγει από το σπίτι.

Ο Γιάνναρης μαθαίνοντας την κατάσταση της Βίκυς αρνείται να την εγκαταλείψει. Κι όσο ο αστυνόμος δεν έχει αποτελέσματα με την έρευνα για τον δολοφόνο του Φώτη, η καθυστέρηση και οι αμφιβολίες τους για την ενοχή της Άννας, σπρώχνουν τον Παύλο και τον Χρήστο να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 130 ΕΔΩ 131 ΕΔΩ



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

119 ΕΔΩ

120 ΕΔΩ

121 ΕΔΩ

122-123 ΕΔΩ

124-125 ΕΔΩ

126-127 ΕΔΩ

Για να μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ