Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 έως 21 Μαρτίου 2019

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 18 – 21 Μαρτίου 2019. Μάθε πως η Πανσέληνος στον Ζυγό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Πανσέληνος στον Ζυγό: Αν δεν μάθεις τον εαυτό σου δεν μπορείς να συνυπάρχεις
Στην Πανσέληνο, τα συναισθήματα είναι αυτά που έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Όσο περισσότερο γεμίζει το φεγγάρι, τόσο περισσότερο διογκώνεται και η συναισθηματική μας φόρτιση. Είναι το συναίσθημα που κινητοποιεί τις εξελίξεις μέσα από την ενέργεια της αντίθεσης που είναι ιδιαίτερα έντονη και μας καλεί να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες, μέσα από συγκρούσεις και εσωτερικές ζυμώσεις.

Ο ‘Ήλιος περνά στον Κριό, την Τετάρτη, και στην Πέμπτη κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στην μηδενική μοίρα του άξονα Κριού- Ζυγού.

Ο Κριός είναι η ενέργεια που θα κινητοποιήσει τα πράγματα. Σε έναν κόσμο που ο συμβιβασμός και το βόλεμα κυριαρχεί, ο Κριός είναι εκείνο το φασαριόζικο παιδί, που ανακατεύει τα πάντα προκειμένου να κάνει το δικό του. Και κυρίως προκειμένου να μην συμβιβαστεί.

Ο Κριός είναι η Ζωή.

Απέναντι στον Κριό, ο Ζυγός έχει τον δικό του τρόπο να επιβάλλεται και να καταφέρνει αυτό που θέλει. Όχι με συγκρούσεις, αλλά μ’ εκείνον τον γλυκό, μειλίχιο τρόπο που σε κάνει να μην μπορείς να του αντισταθείς. Ο Ζυγός είναι η σύνδεση μας με τους άλλους.

Ο Ζυγός είναι οι Σχέσεις.

Στην Πανσέληνο αυτή, Άρης και Αφροδίτη (κυβερνήτες του Κριού και του Ζυγού) συναντώνται μέσα από μια όψη τετραγώνου από τα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου. Δύο σταθερά ζώδια, που φέρουν ποιότητες απολυτότητας και έλλειψης ευελιξίας.

Αυτό είναι που θα ταλαιπωρήσει και τις σχέσεις το διάστημα αυτό. Οι όποιες συγκρούσεις έρχονται μέσα από την επιβολή του “Εγώ” και των απαιτήσεων του, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις ανάγκες και τις θέσεις του άλλου.

Ίσως ακόμα το ένα μέρος να είναι περισσότερο διατεθειμένο για υποχωρήσεις και συμβιβασμό, ενώ η άλλη πλευρά να έχει άλλες προτεραιότητες, έτσι ώστε να μην ενδιαφέρεται για τις ανάγκες που εκφράζονται από τους άλλους.

Οι σχέσεις πληγώνουν και πληγώνονται, όταν τα πρόσωπα που τις αποτελούν δεν βρίσκουν κοινό έδαφος επικοινωνίας. Ή όταν τα πρόσωπα μένουν εστιασμένα στις δικές τους θέσεις και αρνούνται να δουν τις ανάγκες του άλλου προσώπου.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία

Αμέσως μετά την όψη της Αφροδίτης με τον Άρη, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Δία. Αν ξεπεραστούν οι σκόπελοι της αδιαλλαξίας, μπορεί να υπάρξει φώς.

Οι ευκαιρίες που δημιουργούνται τώρα, είναι αυτές που θα κινήσουμε εμείς, θα θέσουμε τους στόχους μας και θα κινηθούμε προς αυτούς.

Μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι πράγματα για εσάς. Κάντε τα εσείς για τον εαυτό σας.

Βεβαίως ότι γίνεται τώρα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, μια και ο Ερμής, βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και μόλις έχει κλείσει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο!

Είναι όμως μια πολύ καλή στιγμή για να επανεξετάσουμε κάθε σχέδιο, κάθε ιδέα, σε βάθος, λαμβάνοντας υπόψη κάθε λεπτομέρεια, και διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις που μπορεί να υπάρχουν.

Βεβαίως ότι γίνεται τώρα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, μια και ο Ερμής, βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και μόλις έχει κλείσει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο!

Είναι όμως μια πολύ καλή στιγμή για να επανεξετάσουμε κάθε σχέδιο, κάθε ιδέα, σε βάθος, λαμβάνοντας υπόψη κάθε λεπτομέρεια, και διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις που μπορεί να υπάρχουν.

Ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και κυρίως σε ότι αφορά την υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ψιλά γράμματα (καλό είναι να μην γίνουν τώρα τέτοιες κινήσεις, γιατί παρακάτω μπορεί να αναθεωρηθούν.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι να συγκεράσουμε το Εγώ με το Εμείς

Οι ισορροπίες στις σχέσεις εξαρτώνται από το που θα πούμε το Ναι, και που θα χρειαστεί να θέσουμε τα όρια μας. Αυτό προϋποθέτει γνώση του εαυτού μας και των ορίων μας.

Κι επειδή οι ισορροπίες είναι εύκολο να ανατραπούν, καλό είναι να δίνουμε χρόνο και να μην βιαζόμαστε να παίρνουμε θέσεις, κυρίως ακραίες.

Από την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται οι Κριοί, Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών ή όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που είναι πολύ πιθανό να νοιώσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση σε ότι αφορά τόσο τα ζητήματα της προσωπικής τους ζωής, όσο και της επαγγελματικής τους. Θα χρειαστεί να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις και κυρίως να μην λειτουργήσουν εν βρασμώ ψυχής στις σχέσεις τους.

Επίσης και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να μην τραβάνε τα άκρα, γιατί μπορεί να έχουν κλονισμούς στις προσωπικές ή και επαγγελματικές σχέσεις τους.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27 Επεισόδιο 26 «Προσκήνιο και Παρασκήνιο». Η Ευανθία ψάχνει γαμπρό για τη Φρόσω και εκείνη...