Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Νταλάρας: Αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Σκεπάζομαι τα βράδια ακόμα και το καλοκαίρι γιατί φοβάμαι το κρύο.

Γεννήθηκα σε μια καλύβα, στις προσφυγικές παράγκες. Θυμάμαι με τρόμο το κρύο που τραβούσαμε εκείνη την εποχή. Καμιά φορά σκεπάζομαι τα βράδια ακόμα και το καλοκαίρι γιατί φοβάμαι το κρύο.

Μου ταιριάζει ο δρόμος της μοναξιάς…

Αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια έκανε ο Γιώργος Νταλάρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” με αφορμή το βιβλίο του Θανάση Λάλα με αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε:

«Σε όλη αυτή τη διαδρομή, επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος επίμονος, μπορεί να είμαι κουραστικός μερικές φορές. Είναι δυσβάσταχτη η σχέση μου με ένα μέρος του κόσμου ή με τους συνεργάτες μου, γιατί έχω μια αντίληψη και θέλω να πηγαίνουν τα πράγματα έτσι. Μου αρέσει να είμαι βαρετός γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί έχω πάρει το τραγούδι πολύ στα σοβαρά.

Δεν ξέρω τι είναι ο Γιώργος Νταλάρας… είναι ένα όνομα, ένα παιδί, που ξεκίνησε από μια μικρασιατική οικογένεια που ήρθε στον Πειραιά.

Γεννήθηκα σε μια καλύβα, στις προσφυγικές παράγκες. Θυμάμαι με τρόμο το κρύο που τραβούσαμε εκείνη την εποχή. Καμιά φορά σκεπάζομαι τα βράδια ακόμα και το καλοκαίρι γιατί φοβάμαι το κρύο.

 

Μου ταιριάζει ο δρόμος της μοναξιάς… Δεν μου αρέσει η κοσμικότητα, γιατί η επωνυμία καταστρέφει το πρόσωπο, καταστρέφει την αλήθεια. Δηλαδή, γίνεται επώνυμος ο Νταλάρας και αγνοείται ο Γιώργος. Εγώ δεν θέλω να με γνωρίζετε ως Νταλάρα, θέλω να με αναγνωρίζετε σαν Γιώργο. Αυτές οι διασημότητες, που τους λένε celebrities, είναι ένα άδειο πουκάμισο τις περισσότερες φορές. Ελάχιστοι άνθρωποι κάτω από το πουκάμισο έχουν σώμα.

Σίγουρα έχω κάνει κακή διαχείριση της εικόνας μου γιατί έχω πολλές αντιπάθειες από ανθρώπους που με γνωρίζουν.

Εγώ ένα πρόβλημα με τις πρωτιές… Θεό και μεγάλο σε κάνει η μόδα. Εγώ δεν είμαι της μόδας. Δεν θέλω να είμαι της μόδας. Όταν είδα ότι υπάρχει πολύς ντόρος, ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά και θέλησα να το αποφύγω αυτό…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/5/2024 Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, μας προτρέπει για επικοινωνία, γνώση, σχέδια, μετακινήσεις, προπάντων όμως για εξωστρέφεια! Αυτή την ημέρα...