Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας Τούρκικης σειράς ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ που δείχνει ο ΣΚΑΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Η Νεφές είναι από τα 16 της χρόνια κλεισμένη στο σπίτι του Βεντάτ Σαγιάρ, φυλακισμένη σε έναν ανεπιθύμητο γάμο όπου το μόνο φωτεινό σημείο είναι ο επτάχρονος γιος της. Η Νεφές δεν έχει σκύψει το κεφάλι στην καθημερινή βία του Βεντάτ, ούτε όμως έχει καταφέρει να ξεφύγει από αυτόν μαζί με το παιδί τους.

Ο Ταχίρ Καλελί είναι γιος μιας συντηρητικής οικογένειας της Μαύρης Θάλασσας. Είναι ένας ανυπότακτος, γενναίος, τολμηρός και ατρόμητος νέος, ο οποίος αντί να αναλάβει την διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης άμμου, προτιμάει να είναι καπετάνιος στα πλοία που μεταφέρουν άμμο.

Όταν ο Ταχίρ έρχεται στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει μια συμφωνία με την εταιρεία «Τσιμέντα Σαγιάρ», η ζωή του αλλάζει οριστικά. Ο Βεντάτ Σαγιάρ καλεί την οικογένεια Καλελί σε δείπνο, κι εκεί ο Ταχίρ γνωρίζεται με την Νεφές.

Παρά τις ενοχές του που κοιτάζει μια γυναίκα παντρεμένη με παιδί, αμέσως προσέχει τα σημάδια βίας στους καρπούς της.

Ο Βεντάτ τρελός από ζήλια κατηγορεί την Νεφές ότι επίτηδες έδειξε τους καρπούς της και την τιμωρεί σκληρά. Αυτό είναι πια το τέλος.

Η Νεφές αρπάζει την ευκαιρία και την στιγμή που ο σύζυγός της ασχολείται με τους επισκέπτες, παίρνει τον γιο της και το σκάει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

6-7-8-9-10 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ