Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Aστρολογικές προβλέψεις 4 – 7 Μαρτίου 2019

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 4 – 7 Μαρτίου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες: Είσαι κάτι πιο σημαντικό, απ’ ότι νομίζεις!
Ο κύκλος αυτός, της Νέας Σελήνης, που κορυφώνεται την Τετάρτη στις 6.04΄’μμ, σε προτρέπει να ανακαλύψεις τις αθέατες πλευρές του κόσμου αυτού. Αυτές που δεν μπορείς να τις δεις, να τις ακούσεις ή να τις γευτείς και δεν σχετίζονται με τις αισθήσεις σου και τον τρόπο με τον οποίο έχεις μάθει να βλέπεις μέχρι τώρα τον κόσμο.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σε καλεί να ανακαλύψεις τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθείς πνευματικά, να ανακαλύψεις εκείνες τις βαθιές συνδέσεις σου με τους άλλους, και να κατανοήσεις πως η στάση σου και η συμπεριφορά σου επηρεάζουν πολλούς περισσότερους απ όσους νομίζεις.

Στον κόσμο αυτόν, όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με όλους και με όλα, και η παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και αν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, μπορεί να παίξει τον ρόλο της για το καλό ή το κακό….

Οι Ιχθύες δεν είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με τον υλικό κόσμο. Δεν αφορά την ασφάλεια που έχουμε ανάγκη να κατακτήσουμε μέσα από την ύλη.

Αντιθέτως, είναι ο φόβος του αγνώστου, όταν πρέπει να αφήσεις το χέρι από την σιγουριά και να κατευθυνθείς στο άγνωστο, έξω από το προστατευτικό σου δίχτυ και έξω από τον έλεγχο που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

Εκεί είναι που αγχώνεσαι, γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις, επειδή είναι έξω από αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα και τίποτα δεν σου είναι γνώριμο ή οικείο. Το μάθημα των Ιχθύων είναι ακριβώς αυτό: Δεν είσαι μόνος σου, όλοι είμαστε μαζί, όλοι συνδεόμαστε, όλοι αλληλεπιδρούμε, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε!



Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα: Ώρα για όνειρα

Τα Φώτα (Ήλιος & Σελήνη) συναντούν σε όψη συνόδου τον Ποσειδώνα, που είναι και ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης. Ο πλανήτης αυτός, συμβολίζει μια πραγματικότητα, που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε με τις αισθήσεις μας, αλλά με τα μάτια της ψυχής μας. Βεβαίως είναι πολλές οι φορές που τα μάτια της ψυχής, παραποιούν, παραμορφώνουν, μεγαλοποιούν ή “ντύνουν” την πραγματικότητα κατά το πως θέλουμε.

Από τη μια πλευρά, αυτή είναι η μεγάλη παγίδα της περιόδου… κατά πόσο αυτά που “βλέπουμε” είναι αντικειμενικά ή υποκειμενικά. Ο κύκλος αυτός, στην καλή του εκδοχή, μας κάνει πιο φιλεύσπλαχνους, πιο ευαίσθητους στον ανθρώπινο πόνο και δημιουργεί την ανάγκη της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης.

Όμως, από την άλλη, υπάρχει έκδηλη η τάση να πιστέψουμε αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που είναι πραγματικά. Ναι, το όνειρο και η φαντασία έχουν την τιμητική τους στον κύκλο αυτόν. Έτσι που πολύ συχνά μπορεί να μπερδέψεις το όνειρο με την πραγματικότητα.

Και για να μην υποβαθμίσουμε την σημαντικότητα του ονείρου, θα πούμε πως είναι πολύ σημαντικό να ονειρεύεσαι, να οραματίζεσαι, να δημιουργείς τα δικά σου σενάρια για την ζωή σου! Και κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει να ζεις τα όνειρά σου, να τα φέρνεις στην πραγματικότητα σου, να τα υλοποιείς.

Κάθε πραγματικότητα ξεκινά από ένα όνειρο, και είναι η στιγμή, να δημιουργήσεις τον επόμενο στόχο σου! Να τον οραματιστείς, να τον σχεδιάσεις με κάθε λεπτομέρεια, και να κινηθείς στην κατεύθυνση της υλοποίησης του.

Φυσικά, το δύσκολο σενάριο της περιόδου, είναι το μπέρδεμα που μπορεί να προκύψει όταν χάσεις την αντικειμενικότητα σου. Όταν μπερδέψεις το όνειρο με την πραγματικότητα, όταν αυτό που προσδοκείς το “φτιάχνεις” όπως εσύ θέλεις, χωρίς να το αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά. Όταν το “θέλω” σου γίνεται αυτοσκοπός, χωρίς να προσμετράς τις παραμέτρους. Τότε είναι πολύ πιθανό να χάσεις το παιχνίδι.

Θέλει πολύ κόπο να μείνεις εστιασμένος στο κέντρο σου, να ξέρεις ακριβώς τι σου συμβαίνει, που πάς, πως πρέπει να κινηθείς και τι να περιμένεις. Κυρίως όταν το “Εγώ” σου, σκεπάζει τα συναισθήματά σου, και αδυνατείς να αντιληφθείς τις ανάγκες των γύρω σου.

Είναι πολύ εύκολο στον κύκλο αυτόν, να αναζητήσεις διεξόδους διαφυγής από την πραγματικότητα που σε πιέζει ασφυκτικά, αλλά αν δεν αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, θα ανακαλύψεις σύντομα πως απέχεις πολύ από αυτό που επιθυμείς πραγματικά.

Κάτω από αυτή την αστρολογική όψη, είναι εύκολο να παραπλανηθείς, να παραπλανήσεις, να εξαπατήσεις ή να εξαπατηθείς, χωρίς αυτό να γίνει απαραίτητα συνειδητά.

Είναι η πλάνη που οδηγεί το μυαλό και την καρδιά σου, αν δεν είσαι σε καλή επαφή με την ψυχή σου! Η αλήθεια βρίσκεται μέσα σου και μόνο!

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 27 Μαρτίου..

Ο Ωροσκόπος αυτής της Νέας Σελήνης για την Αθήνα, βρίσκεται στην 12η μοίρα της Παρθένου. Κυβερνήτης του ο Ερμής, που βρίσκεται στην 29η μοίρα των Ιχθύων και μόλις έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία έως τις 27 Μαρτίου. Την περίοδο αυτή, όλα κινούνται σε ένα κλίμα ασάφειας.

Με ανάδρομο Ερμή, δεν ξέρουμε τι θέλουμε και δεν είναι εύκολο ούτε να το ορίσουμε και πολύ περισσότερο να το επικοινωνήσουμε. Δίνεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ασάφεια, δημιουργώντας συχνά ένα χαοτικό κλίμα.

Καλό είναι να μην βιαζόμαστε, να μην παίρνουμε θέση αν δεν είμαστε σίγουροι γι αυτό που λέμε και να μην οριστικοποιούμε πράγματα, χωρίς να τα ελέγξουμε εξονυχιστικά.

Είναι μια περίοδος, που καλό είναι να την αφιερώσουμε στην ενδοσκόπηση, παίρνοντας αποστάσεις από τα σημαντικά, μια και δεν είναι εύκολο να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για ότι συμβαίνει.

Ο Ουρανός στον Ταύρο μέχρι το 2026

Άλλο ένα σημαντικό γεγονός, του κύκλου αυτού, είναι η οριστική επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει ως τον Μάιο του 2026.

Το διάστημα αυτό, επανέρχονται θέματα που ξεκίνησαν από τις 18 Μαΐου 2018, όταν ο Ουρανός έκανε πρώτη φορά την είσοδό του σε αυτή την ζωδιακή περιοχή και μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου, όπου παρέμεινε εκεί. Θα επηρεάσει τους Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών, οι οποίοι καλούνται να επανεξετάσουν τα δεδομένα της περιόδου αυτής, με μια νέα οπτική προκειμένου να τα ξεκαθαρίσουν ή να τα αλλάξουν.



Δεν αποκλείεται, να υπάρξουν και ξαφνικά γεγονότα που τους υποχρεώνουν να πάρουν θέση απέναντι στα πράγματα και να προχωρήσουν σε αλλαγές. Πάντως, ότι γίνεται τώρα έχει προετοιμαστεί το προηγούμενο διάστημα και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τώρα πραγματοποιείται η αλλαγή αυτή.

Ωστόσο τώρα είναι περισσότερο μια περίοδος προετοιμασίας, παρά έναρξης αλλαγών.

Από τον κύκλο αυτόν της Νέας Σελήνης ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν τα επόμενα σχέδια ή κινήσεις τους, δίνοντας όμως χρόνο στα πράγματα και όχι να λειτουργούν βιαστικά η παρορμητικά. Είναι μια εποχή προετοιμασίας και όχι δράσης.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημείο διέλευσης προς τη Γάζα που μόλις άνοιξε, έγινε στόχος ρουκετών, σύμφωνα με το Ισραήλ

Ο IDF κατηγόρησε τη Χαμάς ότι βρίσκεται πίσω από την εκτόξευση ρουκετών στο Κερέμ Σαλόμ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι το Κερέμ Σαλόμ, το κύριο...