Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ζώδια: Τι μας περιμένει αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και τις σχέσεις

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 14 ως 20 Ιανουαρίου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει απίστευτη ενέργεια και ερωτισμό. Λογικό, αφού είναι ο πλανήτης της λίμπιντο, του ενθουσιασμού και των νέων ξεκινημάτων. Το θετικό είναι ότι σχηματίζει και μια πολύ καλή γωνία με την Αφροδίτη που μπορεί να φέρει ένα ταξίδι, μια σχέση με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό ή έναν έρωτα. Βέβαια, αυτές τις μέρες προέχουν θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και ίσως ο χρόνος δεν είναι αρκετός για τα υπόλοιπα. Επίσης, βρισκόμαστε σε μια περίοδο εκλείψεων, ουσιαστικά ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, και η κρίση σου μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρη για νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεταξύ δύο εκλείψεων, που δεν τη λες και εύκολη, αλλά η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου σε γεμίζει πάθος και ερωτισμό. Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε έχετε σχέση είτε όχι. Ας περάσει και η επόμενη εβδομάδα, που η ατμόσφαιρα θα “καθαρίσει” από τη συμπαντική σκόνη που σηκώνουν οι εκλείψεις, και μετά θα ξέρεις. Πάντως, μπορεί κάτι νέο να δημιουργείται αυτές τις μέρες. Δες το διερευνητικά προς το παρόν και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα λίγο αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Είναι μια περίοδος που πολλοί πλανήτες συμβάλλουν ώστε να ζήσεις το πάθος, ενώ και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του ενθουσιασμού, βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου της κοινωνικής σου ζωής και των γνωριμιών. Είναι μια έντονη περίοδος σε συναισθηματικό επίπεδο που μπορεί να φέρει μια νέα σχέση ή να εδραιώσει την ήδη υπάρχουσα. Το σημαντικό είναι ότι μαθαίνεις να μοιράζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής και ο Πλούτωνας ενώνουν στις 18 τις δυνάμεις τους στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Η σύνοδος αυτή είναι εξαιρετικά ισχυρή, η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της και είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για καρμικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Ο έβδομος οίκος σου, εξάλλου, έχει τον Πλούτωνα και τον Κρόνο που του δίνουν απίστευτη ενέργεια. Εκτός όμως από τα “καρμικά” που συμβαίνουν, αυτόν τον τομέα μπορείς να τον “κατευθύνεις” κι εσύ εκεί που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και ο Άρης σε ένα ζώδιο πολύ συμβατό με εσένα. Βέβαια, υπάρχει και η έκλειψη στο ζώδιό σου την επόμενη εβδομάδα, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων δηλαδή, κάτι που μπορεί να θολώνει την ατμόσφαιρα και να μην επιτρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρο το προς τα πού θέλεις να κινηθείς. Τώρα, ακόμη και αν νιώθεις έντονα πράγματα, δεν είναι εύκολο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά και ο χρόνος σου να είναι περιορισμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 18 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και η ένωση δυνάμεων αυτών των δύο είναι έντονη και φέρνει απίστευτη διορατικότητα, αλλά και πάθος. Βρισκόμαστε όμως μεταξύ δύο εκλείψεων, και η έκλειψη της ερχόμενης εβδομάδας σε επηρεάζει ψυχολογικά και μπορεί η διάθεσή σου να έχει μεταπτώσεις. Τα συμπαντικά μηνύματα δηλαδή είναι διπλά. Από τη μία μεριά τα νέα είναι θετικά, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να πάρεις μια σημαντική απόφαση αυτές τις μέρες γιατί τίποτα δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρο μέσα σου.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 19 είναι μια σχετικά πιεστική όψη για τη συντροφικότητα και τις σχέσεις, ειδικά για τις συγκατοικήσεις. Κάπως πρέπει να είναι πιο καθαροί οι ρόλοι και να αποφεύγονται οι εκπλήξεις και από τις δύο πλευρές, τουλάχιστον από τη δική σου σίγουρα. Αυτά όμως που μπορεί να κάνουν την επικοινωνία δύσκολη είναι ότι 1. ο Άρης βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο των σχέσεων και ως πλανήτης της έντασης και της παρόρμησης, μπορεί να σε κάνει να βιάζεσαι κάποιες φορές – απόφυγέ το όσο μπορείς, 2. βρισκόμαστε σε μια περίοδο εκλείψεων, οπότε οι εντάσεις δεν λείπουν ούτως ή άλλως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 18 στον οίκο της επικοινωνίας, δείχνει σχέσεις “εγκεφαλικές” και με πάθος που “ξυπνάει” κυρίως μέσω τις επικοινωνίας. Η ένωση δυνάμεων αυτών των δύο σου δίνει και μια απίστευτη διαίσθηση και δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Βέβαια να ενημερώσουμε ότι επειδή βρισκόμαστε σε μια περίοδο εκλείψεων, είναι δύσκολο και ίσως δεν είναι και επιθυμητό να γίνουν τώρα νέα ξεκινήματα. Η ατμόσφαιρα είναι έντονη και δεν είναι εύκολο να βγάλεις σαφή συμπεράσματα για μια συναισθηματική σου υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων και η ατμόσφαιρα να είναι έντονη και οι διαθέσεις να έχουν διακυμάνσεις, όμως ο Άρης, ο πλανήτης του ενθουσιασμού, των νέων ξεκινημάτων και του πάθους για ζωή βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, στο ζώδιό σου! Που σημαίνει ότι σε συναισθηματικό επίπεδο όλα είναι πιθανά με αυτόν τον συνδυασμό και ότι σίγουρα πρέπει να κινείσαι και να είσαι κοινωνικά ενεργός-ή ή να επιδιώκεις στιγμές οικειότητας με τον ή τη σύντροφό σου. Βέβαια, οι εκλείψεις είναι ένα θέμα και δεν είναι βέβαιο ότι τα νέα ξεκινήματα ενδείκνυνται προς το παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως γνωστόν στο ζώδιό σου βρίσκονται ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ήλιος και ο Ερμής! Όχι απλώς έχουν μαζευτεί οι μισοί πλανήτες εκεί, αλλά είχαμε πρόσφατα και μια έκλειψη πάλι στο ζώδιό σου, ενώ είμαστε λίγο πριν από τη δεύτερη έκλειψη του Ιανουαρίου. Οι αλλαγές λοιπόν μπορούν να είναι θεαματικές, πρωτίστως μέσα σου, αλλά όχι μόνο. Στη συναισθηματική σου ζωή από ό, τι φαίνεται αναζητάς την πραγματική οικειότητα, αλλά είναι τόσο έντονα φορτισμένα όλα αυτή την περίοδο που πρέπει πρώτα να μπουν κάποια πρακτικά θέματα σε σειρά και μετά όλα τα υπόλοιπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε έναν πολύ κοινωνικό οίκο, σχετίζεται περισσότερο με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες, αλλά φέρνει νέο κόσμο στη ζωή σου από εκεί. Η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας, της αγάπης και των σχέσεων, σε μια πολύ καλή γωνία με τον Άρη, βρίσκεται επίσης σε έναν πολύ κοινωνικό σου οίκο που σχετίζεται με τη δικτύωση. Με άλλα λόγια ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σασπένς στη συναισθηματική σου ζωή, αν δεν είσαι σε σχέση, υπάρχουν. Όπως και ευκαιρίες για καλύτερη επικοινωνία, αν είσαι σε σχέση. Μόνο που το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις την ερχόμενη εβδομάδα για σημαντικές κινήσεις, να τελειώνουμε και με την έκλειψη στις 21.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής, ο Πλούτωνας, ο Ήλιος και ο Κρόνος βρίσκονται στον οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική δικτύωση, τους φίλους και τις νέες γνωριμίες. Αυτός ο χαμός στον ενδέκατο οίκο σου είναι πολύ πιθανό φυσικά να φέρει νέους και δυναμικούς ανθρώπους στη ζωή σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτήν και θα έχουν αρκετή επιρροή. Πολύ πιθανό να μιλάμε και για τη συναισθηματική σου ζωή. Όμως επειδή βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων, μέχρι τις 22 Ιανουαρίου καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και τα νέα ξεκινήματα.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ