Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συμβουλές για το 2019 για όλα τα ζώδια – Τι πρέπει να κάνουν αυτή τη χρονιά

Δες πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου το 2019!

Ο Ιανουάριος αποτελεί αναμφίβολα τον ιδανικό μήνα για να κάνεις ένα «φρέσκο» ξεκίνημα στη ζωή σου και να θέσεις νέους στόχους. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να κάνεις το 2019 την αλλαγή, τότε συνέχιζε να διαβάζεις. Θα μάθεις το ένα και μοναδικό πράγμα το οποίο αξίζει να κάνεις φέτος (σύμφωνα με το ζώδιό σου), αν επιθυμείς πραγματικά να δεις διαφορά.

ΚΡΙΟΣ: Όλον τον Ιανουάριο ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να υψώσεις το ανάστημα και τη φωνή σου και να μιλήσεις για όλα όσα σε ενοχλούν και φυσικά, να αναλάβεις δράση, προκειμένου να κάνεις τα μεγάλα σου σχέδια πραγματικότητα. Αυτή είναι η δική σου ώρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Σαν άτομο, είσαι αρκετά… προσγειωμένο και συνηθώς αποφεύγεις τις υπερβολές. Το 2019 γιατί να μην περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου; Κάνε εκείνη την αγορά που ήθελες και, γενικά, μη διστάσεις να βάλεις το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού με τον Δία, ό,τι δώσεις, θα τα πάρεις πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δίδυμε, ετοιμάσου για έρωτα το 2019! Είσαι έτοιμος να δεσμευτείς και να ξεκινήσεις έναν ρομαντικό δεσμό -που ενδέχεται να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Και αυτό διότι με τον Δία απέναντί σου σχεδόν όλη τη χρονιά, στα θέματα σχέσεων, συμβίωσης και γάμου έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε καιρός να… διαγράψεις από το κινητό σου το Tinder.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον Ιούλιο θα γίνει μία έκλειψη στο ζώδιό σου η οποία θα σου δώσει την αφορμή να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στη ζωή σου. Θα δεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου με «άλλο μάτι» και θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιοι πρέπει να παραμείνουν δίπλα σου και ποιοι όχι. Με λίγα λόγια, χρησιμοποίησε τη σημαντική αυτή ευκαιρία για να βγάλεις από τη ζωή σου τα «τοξικά» άτομα που σε περιτριγυρίζουν και δείξε την ευγνωμοσύνη σου σε εκείνους που πραγματικά την αξίζουν.

ΛΕΩΝ: Φέτος ετοιμάσου για περιπέτεια. Ως ζώδιο της Φωτιάς με κυβερνήτη το Ήλιο, το 2019 θα βγεις από τη ζώνη της άνεσής σου και θα δοκιμάσεις κάτι που απέφευγες εδώ και καιρό. Το πιο πιθανό είναι πως θα ταξιδέψεις σε έναν συναρπαστικό προορισμό, θα κάνεις για πρώτη φορά… skydiving, θα μετακομίσεις σε μία νέα πόλη, ίσως όμως και να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σου στις 21 Αυγούστου του 2019 -δηλαδή λίγο πριν γενέθλιά σου- και αυτό σημαίνει πως την περίοδο εκείνη, αξίζει να αφήσεις τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου να βγει στην επιφάνεια. Μην σκέφτεσαι συνεχώς το θέμα της δέσμευσης και μη βασανίζεις το μυαλό σου προσπαθώντας να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις στο πλευρό σου, είναι το κατάλληλο για εσένα. Απόλαυσε τη στιγμή και μην τρομάξεις όταν νιώσεις… πεταλούδες στο στομάχι.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ουρανός ευτυχώς φεύγει οριστικά από απέναντί σου και τον Μάρτιο του 2019, μπαίνει στον Ταύρο, οπότε η ισορροπία που τόσο ανάγκη έχεις, θα επανέλθει στη ζωή σου. Τώρα που οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σου σχέσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ, ελπίζουμε να απόλαυσες τα μελομακάρονα που έφαγες στις γιορτές, διότι από εδώ και στο εξής, θα προσέχεις πολύ ό,τι βάζεις στο πιάτο σου. Πήρες μερικά επιπλέον κιλά και παραμέλησες τον εαυτό σου το περασμένο διάστημα. Μέχρι τα τέλη Ιανουάριου, λοιπόν, φρόντισε να κάνεις την εγγραφή σου στο γυμναστήριο και να πεις «αντίο» στις αγαπημένες σου… ανθυγιεινές συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Δία (τον κυβερνήτη σου) τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2019, θα σου δώσει μία ξεχωριστή, θετική ενέργεια, την οποία θα αισθανθούν έντονα όσοι βρεθούν δίπλα σου. Προσπάθησε να την εκμεταλλευτείς για να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους για τους οποίους πραγματικά νοιάζεσαι ή να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε άτομα που την έχουν ανάγκη. Πίστεψέ μας, δε θα το μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τόσο η έκλειψη που έγινε στο ζώδιό σου στις 6 Ιανουαρίου, όσο και οι άλλες που θα γίνουν τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο, θα σε κάνουν να αισθανθείς ξαφνικά μία έντονη ωριμότητα. Θα συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και θα προσπαθήσεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Τα «μαθήματα» που θα πάρεις φέτος θα σε βοηθήσουν σίγουρα να γίνεις πιο δυνατός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ουρανός, ο κυρίαρχος πλανήτης του Υδροχόου, θα μπει στον Ταύρο, λίγο μετά τον Μάρτιο και θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου. Είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και των ανατροπών και θα σε βοηθήσει να δεις φέτος καθαρά τις αδικίες που γίνονται σε βάρος σου και όχι μόνο, τόσο στο οικογενειακό όσο και το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βρες το κουράγιο να ορθώσεις το ανάστημά σου και κάνε επιτέλους την στροφή που θα εμπνεύσει τους γύρω σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Δίας, ο πλανήτης του πλούτου και της αφθονίας που θα είναι σχεδόν όλο το 2019 στον Τοξότη σου φέρνει τύχη στα επαγγελματικά σου. Αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σου ή να πάρεις το ρίσκο και να κάνεις επιτέλους την «αλλαγή» που εδώ και χρόνια ονειρεύεσαι.

Πηγή: Astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία

Έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία και παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε 13 συνολικά δικογραφίες για άλλες...