Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τι φέρνει στα αισθηματικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 29-30 Δεκεμβρίου

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένοι φίλοι!! Έντονη αστρολογική δραστηριότητα έχει το Σαββατοκύριακο αυτό με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό και να στρέφει το ενδιαφέρον μας στις προσωπικές μας σχέσεις και στις συνεργασίες και στο Πώς μπορούμε να τις ισορροπήσουμε, καθώς ενδόμυχα λειτουργεί ο φόβος της μοναχικότητας. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι καλό είναι να μην είμαστε υποχωρητικοί στα θέλω και στις ανάγκες των άλλων, καθώς το να συμβιβαζόμαστε θα μας επιφορτίσει ψυχολογικά και αυτό θα εκτονωθεί απότομα και συγκρουσιακά αργά ή γρήγορα είτε στο σύντροφό είτε σε νέα γνωριμία.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 29 με 30/12/2018

Το Σάββατο το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονα συγκρουσιακές προϋποθέσεις και καλά θα κάνουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί δεν θα διστάσουμε να γίνομαι σκληροί, απόλυτοι και να πάρουμε αποστάσεις που το βέβαιο είναι ότι θα προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις μας. Ας εκτονώσουμε την ένταση που νιώθουμε σε εξόδους, σε φιλοσοφικές συζητήσεις, σε διασκέδαση κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη.

Την Κυριακή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος και πληγές που έχουμε καλά κρυμμένες μέσα μας και δεν αποκλείεται να γίνει έντονη η ανάγκη για εξουσία και έλεγχο στο σύντροφό μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία, κάτι που θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την κατάσταση. Πολύ βοηθητική είναι η όψη της Σελήνης με τον Ερμή στον Τοξότη, καθώς έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό μας και σε αυτό πρέπει να μείνουμε αν θέλουμε να διατηρήσουμε ισορροπίες και να μην προκαλέσουμε έντονες αντιδράσεις που θα χαλάσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου.

Ας μην ξεχνάμε ότι μόνο με θετική σκέψη και όχι με το να αναμοχλεύουμε ζητήματα του παρελθόντος ή με το να είμαστε επικριτικοί με τους γύρω μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολότερες καταστάσεις. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 29 με 30 Δεκεμβρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το Σάββατο το τετράγωνο της με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καθώς μπορείς να γίνεις σκληρός, απότομος και υποκειμενικός. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει ανασφάλειες στην επιφάνεια όμως το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα για άμεση συζήτηση και λύση των όποιων προβλημάτων και θα επαναφέρει την ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Με τη Σελήνη στο Ζυγό και το τετράγωνο της με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο ανασφάλειες, κατήφεια και υποκειμενισμός έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δυναμιτίσουν πιθανή μία γνωριμία. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους, όμως το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία σε πιθανή νέα γνωριμία περνώντας όμορφα και συζητώντας ευχάριστα κάτι που θα σε ισορροπήσει σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό αυτό το διήμερο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο δημιουργεί έντονη δυσφορία, άγχος και κατήφεια και το πιθανότερο είναι αν δεν συγκρατήσεις τη νευρικότητα να εκτονωθείς στο σύντροφό σου. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες για την καθημερινότητα, όμως το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθούν να εκφράσεις με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου και να βρεις αμοιβαία λύση με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνουν τον υποκειμενισμό, την απαισιοδοξία, τη σκληρότητα, κάτι που θα γίνει εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία και μπορεί να προκαλέσει η ψυχρότητα. την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει την ανασφάλεια και τις τάσεις ελέγχου, όμως το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να ξεφύγεις από τους φόβους και να έχεις εκ βαθέων συζητήσεις με πιθανά νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα είναι στο Ζυγό και το τετράγωνο της το Σάββατο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα και το πιθανότερο είναι να τονίσουν για τα καλά την ερωτική σου σχέση. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την τάση ελέγχου και χειρισμού που νιώθεις, ευτυχώς το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη λειτουργεί απελευθερωτικά και η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εκτόνωση της οποίας κατάστασης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο ενισχύουν τη μοναχικότητα, την εσωστρέφεια, τους φόβους και δεν θα σου είναι εύκολο να αφεθείς σε πιθανή νέα γνωριμία δυσκολεύοντας έτσι το κλίμα. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες, τα απωθημένα και την καχυποψία, όμως το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει την επικοινωνία που θα είναι σημαντικότατη για την έκβαση πιθανής νέας γνωριμίας που θα μπορεί να υπάρξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο προκαλεί κατήφεια, απαισιοδοξία υποκειμενισμό και απολυτότητα και αυτό με ευκολία μπορεί να εκδηλωθεί τη σχέση σου και να δημιουργήσει πρόβλημα. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τους φόβους αλλά και τις χειριστικές τάσεις και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, γι’ αυτό αφέσου στο εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη που σου δίνει καλή διάθεση για συνομιλία, συνεννόηση, λογική σκέψη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο της με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε ωθεί σε μοναχικότητα, έντονο εκνευρισμό και κατήφεια κάτι που θα γίνει εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία και μπορεί να μην βοηθήσει στην εξέλιξη της. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τη διάθεση επιβολής και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με πιθανή μία γνωριμία. Το εξάγωνο της αργότερα με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να σκεφτείς λογικά.

ΛΕΩΝ

Η σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο δημιουργεί εκνευρισμό, υποκειμενισμό, δυσκολία στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου, κάτι που θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα γιατί θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στη σχέση σου. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει γκρίνια, ανασφάλειες και χειρίστηκες διαθέσεις στην επιφάνεια και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα όμως το θετικό είναι ότι το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σου δίνει τη διάθεση για επικοινωνία και είναι αυτή που θα ισορροπήσει τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το τετράγωνο τη Σελήνη στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο σου δημιουργεί εσωστρέφεια, νευρικότητα, πιθανή απαισιοδοξία και αυτό είναι εμφανές στη διάθεσή σου κάτι που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά μία νέα γνωριμία. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους και τις ανασφάλειες, όμως γεγονός είναι ότι το εξάγωνο με τον Ερμή και στον Τοξότη σε βοηθάει να ανέβεις ψυχολογικά και να περάσεις όμορφα με πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο τη Σελήνη στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο εντείνει την κατήφεια, τη μελαγχολία, τον υποκειμενισμό και είναι πιθανό να επηρεάσει τη σχέση σου και να εκδηλώσεις πληγές και τραύματα του παρελθόντος στο ταίρι σου δημιουργώντας αντιδικίες. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια, τους φόβους, την ανάγκη ελέγχου του συντρόφου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα, γι’ αυτό αφέσου στην επικοινωνία και στη συζήτηση που διευκολύνει το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο φέρνει στην επιφάνεια έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ανασφάλεια που εκδηλώνεται κυρίως στον τρόπο που φλερτάρεις και πιθανά να απομακρυνθείς από νέα γνωριμία δημιουργώντας ζητήματα. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτείνει την ανασφάλεια και την διάθεση κυριαρχίας, όμως λειτουργεί άκρως βοηθητικά το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη και η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανή μία γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο σου προκαλεί έντονο υποκειμενισμό, απολυτότητα, πιθανή κατήφεια και θα επηρεάσουν άμεσα τη σχέση σου εάν δεν καταφέρεις να τα θέσεις υπό έλεγχο. Την Κυριακή η διάθεση αυτή εντείνεται με το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάτι που μπορεί να προκαλέσει οι συγκρούσεις, όμως το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη δημιουργεί την ανάγκη επικοινωνίας και καλής διάθεσης που μπορεί να λύσει τυχόν προβλήματα που έχουν προκληθεί.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και τα τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, καθώς μπορεί να γίνεις απότομος και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που σε βλέπει να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με πιθανά νέα πρόσωπα της ζωής σου. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειές σου και την ανάγκη ελέγχου των άλλων προκαλώντας περισσότερες αντιπαραθέσεις, ευτυχώς όμως το εξάγωνο της αργότερα με τον Ερμή στον Τοξότη βοηθάει στην αποκατάσταση των σχέσεων και την επικοινωνία με πιθανή νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό και το τετράγωνο της με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο ζητήματα του παρελθόντος έρχονται με βία στην επιφάνεια και μπορεί να γίνεις σκληρός, απόλυτος, υποκειμενικός δημιουργώντας έτσι προβλήματα στη σχέση σου. Η ένταση συνεχίζεται και το πρωί της Κυριακής με το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που κάνει αισθητούς πιο έντονα τους φόβους. Το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη αργότερα δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για αποκατάσταση των σχέσεων, καθώς η επικοινωνία γίνεται με ευκολία και η συνεννόηση είναι υπαρκτή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος στο προσκήνιο που να σου δημιουργήσουν εσωστρέφεια, απαισιοδοξία, απολυτότητα και αυτό να μην σε αφήσει να επικοινωνήσεις όπως θα ήθελες. Η ένταση μεγαλώνει την Κυριακή με το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καθώς οι ανασφάλειες γίνονται περισσότερο εμφανείς, ευτυχώς αργότερα το εξάγωνο της Με τον Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει την επικοινωνία αλλά και την ισορροπία μέσα σου φτιάχνοντας το κέφι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με σένα και το ταίρι σου σε ότι αφορά κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε και αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Έντονες διαθέσεις επιβολής δείχνεις το πρωί της Κυριακής με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευτυχώς όμως το εξάγωνο της αργότερα με τον Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει τη συνεννόηση και την αποκατάσταση της καλής σου διάθεσης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δημιουργεί έντονες διαθέσεις κατήφειας, απαισιοδοξίας και αδιαλλαξίας και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να προκαλέσει ζητήματα. Την Κυριακή τα τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις χειριστικές διαθέσεις και οι συγκρούσεις είναι πιθανές. Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθάει να ηρεμήσεις και να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με νέο πρόσωπο που μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα που το πιθανότερο είναι να σου χαλάσουν τη διάθεση και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα, εκμεταλλεύσου αργότερα το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη για να εκφράσεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου πιθανά να σε κάνει ιδιαίτερα απόμακρο και ψυχρό σε νέα γνωριμία του μπορεί να προκύψει, κάτι που θα προκαλέσει αποστάσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου για να μην προκαλέσεις εμπόδια. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει τα απωθημένα και τους φόβους, όμως ευτυχώς το εξάγωνο της αργότερα με τον Ερμή στον Τοξότη διευκολύνει την επικοινωνία που θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο τη Σελήνη στο Ζυγό και του Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο εσωστρέφεια και θλίψη σου χαλάνε τη διάθεση και δεν αποκλείεται αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου και να προκαλέσει συγκρούσεις με το σύντροφο σου, καθώς πιθανά να δείχνεις αποστασιοποιημένος. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις φοβίες και τις τάσεις κυριαρχίας που μπορεί να προκαλέσουν ζητήματα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου αργότερα το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονη απαισιοδοξία και υποκειμενισμό που θα εκδηλωθεί άμεσα σε πιθανή νέα γνωριμία, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην εξέλιξη της. Το τετράγωνο της την Κυριακή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει τις ανασφάλειες και τις χειριστικές διαθέσεις από την πλευρά σου, ευτυχώς αργότερα το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σε διευκολύνει να επικοινωνήσεις και να αποκαταστήσεις πιθανές αντιπαράθεσης με νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό και το τετράγωνο της με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να δημιουργήσει έντονη συγκρουσιακή διάθεση και να εκτονωθείς στο ταίρι σου δείχνοντας απόλυτη και υποκειμενική στάση. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα ενισχύοντας τον εκνευρισμό σου, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου αργότερα το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη για να συζητήσεις και να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το τετράγωνο τη Σελήνη στο Ζυγό με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω το Σάββατο εντείνει την μοναχικότητα και την καχυποψία, κάτι που θα είναι εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία, καθώς δείχνεις να κρατάς αποστάσεις και αυτό να είσαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσει προβλήματα. Την Κυριακή το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει ανασφάλεια και φόβους που μπορεί να έχεις. προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί αργότερα το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη σε διευκολύνει να επικοινωνήσεις και να δείξεις το πάθος και τον ερωτισμό που διαθέτεις σε νέο πρόσωπο που μπορεί να ενδιαφέρεται.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ