Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις 21 – 23 Δεκεμβρίου 2018: Πανσέληνος στον Καρκίνο

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 21 έως 23 Δεκεμβρίου. Μάθε πως η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις του Σαββατοκύριακου, μια και ο Ήλιος, το Σάββατο, στις 00.23’ πμ, περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου, σηματοδοτώντας την έναρξη του χειμώνα με το χειμερινό ηλιοστάσιο. Ο Ήλιος βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του και έτσι έχουμε λοιπόν τη μεγαλύτερη νύχτα του μήνα.

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου: Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας

Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω, συνοδεύεται από την Πανσέληνο του μήνα, το Σάββατο, στη μηδενική μοίρα του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, στις 7.28’ μμ.

Η επιρροή της θα έχει ισχύ, ως την επόμενη Νέα Σελήνη, που είναι και η πρώτη Μερική Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 6 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το φεγγάρι της μεγάλης νύχτας, φωτίζεται η ανάγκη για ζεστασιά. Η ανάγκη για τους στενούς δεσμούς με τα οικεία μας πρόσωπα, αυτά που είναι οι σταθερές αξίες μας σε αυτή την ζωή. Αυτή η πανίσχυρη Σελήνη στον Καρκίνο, τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να μοιραζόμαστε απλόχερα τα συναισθήματα μας με τους γύρω μας, χωρίς σκέψη, χωρίς εξαναγκασμό, αλλά αυθόρμητα και πηγαία!

Η ανάγκη που υπάρχει για έλεγχο στις σχέσεις μας, είναι κάτι που μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει, μεγαλώνοντας την αγωνία και την ανασφάλεια μας. Γιατί, τίποτα δεν μπορούμε να ελέγξουμε, οπότε το μόνο που μπορούμε να βιώσουμε είναι το μοίρασμα, και τα απλόχερο δόσιμο!

Σε κάθε Πανσέληνο, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο, οπότε τα δυο αστρικά σώματα κοντράρονται, προσπαθώντας να βρουν αυτήν την χρυσή τομή που θα τους κάνει να βρουν τις πολυπόθητες ισορροπίες τους.

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναζητά την οικειότητα, το συναίσθημα, τη θαλπωρή αυτή, που θα την κάνει να εξωτερικεύσει αυτά που νοιώθει, να βγάλει προς τα έξω την ομορφιά που έχει μέσα της, ενώ ο Ήλιος στον Αιγόκερω, αναζητά τον ρεαλισμό και τον στόχο που καλείται να κυνηγήσει, αυτόν που θα τον οδηγήσει στην καταξίωση!

Ο κύκλος αυτός μας καλεί να συνθέσουμε αυτές τις δύο ανάγκες, την πραγματικότητα και το συναίσθημα, και να κατανοήσουμε πως δεν μπορεί να υπάρξει η μια χωρίς την άλλη.

Είναι απαραίτητη η εσωτερική δομή, η στήριξη και η κατανόηση των δικών σου προσώπων, για να μπορέσεις να βγεις έξω στη ζωή και να διεκδικήσεις τα θέλω και τους στόχους σου. Το ένα είναι συνυφασμένο με το άλλο, δεν υπάρχει επιτυχία αν δεν μπορείς να τη μοιραστείς με αυτούς που πραγματικά θα τη στηρίξουν και θα χαρούν μαζί σου, και δεν υπάρχουν στενές σχέσεις αν αυτές δεν είναι δίπλα σου στο κυνήγι των στόχων σου!

Ο κύκλος αυτός προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία, για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς, ότι άνοιξε στην προηγούμενη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, (7 Δεκεμβρίου), αξιολογώντας το σωστά και κινώντας το πια στην τελική του φάση.

Σημαντικός αρωγός του κύκλου αυτού, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μια όψη που κορυφώθηκε μια ημέρα πριν, και εξυπηρετεί πάρα πολύ θέματα συζητήσεων η διαπραγματεύσεων που βαδίζουν προς την ολοκλήρωση τους. Καλή περίοδος για εποικοδομητικά κλεισίματα κύκλων που μπορούν να δώσουν θετικά αποτελέσματα, ακόμα και αν αυτό μπορεί να μη φαίνεται με την πρώτη ματιά!

Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ρομαντική ατμόσφαιρα

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώθηκε και αυτό την Παρασκευή, δίνει κι ένα πιο ρομαντικό χρώμα στις εξελίξεις, αλλά κυρίως στην ψυχολογία μας, τη διάθεσή μας. Αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων πασπαλίζει την καθημερινότητα μας μ’ εκείνη την μαγική της χρυσόσκονη, κάνοντάς τα όλα να μοιάζουν ιδανικά. Νοιώθουμε πολύ πιο έντονα την ανάγκη του να δώσουμε, να φροντίσουμε, να μοιραστούμε συναισθήματα αγάπης, και φιλευσπλαχνίας, έτσι που το κλίμα γύρω μας γίνεται πιο φωτεινό, πιο χαρούμενο, και πιο γιορταστικό.

Ο ‘Έρωτας έχει την τιμητική του, τις μέρες αυτές, μια και τώρα το φώς του περνά μέσα στις καρδιές μας, και τα βέλη του ενώνουν για μια ακόμα φορά τα πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να βρεθούν μαζί.

Είναι ένας γόνιμος κύκλος, από τον οποίο μπορούμε να ωφεληθούμε, αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα τις ευκαιρίες του.

Κυρίως οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορούν να προωθήσουν με επιτυχία τα σχέδιά τους, να κλείσουν επιτυχώς κύκλους της προηγούμενης περιόδου, και να περάσουν τα Χριστούγεννα αυτά, μέσα σε ένα υπέροχο γιορτινό κλίμα!

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Famagusta που βλέπουμε στο MEGA ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Μέσα από flashback παρακολουθούμε την πορεία της οικογένειας Σέκερη από...