Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Δεκέμβριος 2018

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Γενικά

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν και θα πρέπει να περιμένεις συγκεκριμένες αντιδράσεις με κάποια άτομα. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα είναι πολύ καλή η επικοινωνία σου αλλά ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να τις αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητα σου. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο και μέχρι τέλος του μήνα κάνε πολύ καλό πρόγραμμα και επικεντρώσου στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε αυτό τον μήνα να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει το ταίρι σου. Όταν θέλεις μπορείς και κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς και λίγο περισσότερο για να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Το πλανητικό σκηνικό θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Στα μέσα του μήνα μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην σχέση σου. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και θα τις δεχτεί και το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην το βάζεις κάτω ώστε να πετύχεις τα σχέδια σου και να κάνεις την γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές επαφές και θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα που θα είναι πολύ συμφέρουσα για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Από τις 7 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Όλος ο μήνας θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις γιατί θα έχεις την ροπή να τα κάνεις όλα πολύ γρήγορα. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του σε ευνοεί και θα περνάς πολύ καλά. Ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Απόφυγε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείς γιατί το νευρικό σου σύστημα είναι αρκετά κλονισμένο και πρέπει να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να χάσεις και κάποια παραπάνω κιλά που μπορεί να έχεις πάρει από το παρελθόν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ