Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Δεκέμβριος 2018

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόος

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις πολύ δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό τον μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά- σιγά. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα. Θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου αφού η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ότι κάνεις να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις 3 του μήνα με την Αφροδίτη που θα μπει στον Σκορπιό θα είναι πολύ ερωτικές και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα δεις με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Από τις 6 θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και πως βλέπεις την σχέση. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και θα δεις στο τέλος ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως τα θέλεις. Θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και θα μπορείς να βρεις πολλές λύσεις με το ταίρι σου για την σχέση σου που στο παρελθόν ίσως δεν μπορούσες. Να φροντίσεις να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο. Οι ελεύθεροι αυτό τον μήνα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και θα βρείτε το έτερον ήμισυ που θα σας δώσει την ευτυχία που ζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο σε καταβάλλει ψυχικά. Η ευστροφία σου αλλά και η δυναμικότητα σου θα κυριαρχούν από τις πρώτες μέρες του μήνα. Πολλές καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Από τις 7 θα έχεις πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα φέρουν μεγάλη επιτυχία. Από τις αρχές του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου και τις περιττές αγορές γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Από τις 7 μπορείς τα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου εκείνη την περίοδο θα έχουν επιτυχία.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Η Αφροδίτη στις 3 που θα μπει στον Σκορπιό θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και μην κοιτάς μόνο τα θέλω των άλλων. Θα πρέπει από τις πρώτες μέρες του μήνα να προσέχεις με την κούραση που νιώθεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα παραμελήσεις αρκετά τον εαυτό σου. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί αμελείς βασικά πράγματα που στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Φρόντισε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί μπορεί να κάνεις κακή διατροφή. Μέχρι τέλος του μήνα προσπάθησε να κινείσαι σε ήρεμο κλίμα και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ