Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Δεκέμβριος 2018

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Γενικά
Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να κινηθείς με πολύ υπευθυνότητα και προγραμματισμό που οι ημέρες είναι ευνοϊκές για το ζώδιο σου. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μην επαναπαυτείς καθόλου γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Με τον Άρη που είναι στους Ιχθείς και σε ευνοεί η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ καλή με τους άλλους και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Προς το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και θα καταπιαστείς με πράγματα που θα σου φέρουν χαρά και ευχαρίστηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα είσαι συνέχεια σε ερωτηματικά για την σχέση σου και θα προσπαθείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε προβληματίζουν και εσένα και το ταίρι σου. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να παραδεχτείς στο ταίρι σου κάποια λάθη που έχεις κάνει και εσύ. Σε αυτό θα σου δώσει και τις καλύτερες επιρροές και ο Ερμής που θα είναι στο ζώδιο σου. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να διορθωθούν πολλές άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα τις δεις να υλοποιούνται. Κάνε και μια απόδραση με το ταίρι σου θα σας κάνει πολύ καλό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστα οι δυο σας. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά πρέπει να αλλάξεις τακτική και να κινηθείς ανάλογα. Το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στην δουλειά σου αυτό τον μήνα. Ο Άρης από τους Ιχθείς θα σε κάνει να έχεις μεγάλη δυναμικότητα με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Όπως κατάλαβες οι πλανήτες είναι με το μέρος σου γιαυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα δεν θα πάνε άσχημα με την προϋπόθεση να μην σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις αγορές που μπορεί να μην τις χρειάζεσαι. Από τις 7 θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Στις 6 του Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που δεν περίμενες. Θα σε ευνοήσει να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την φυσική σου κατάσταση. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις δίαιτα και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα σε εκνευρίσουν και θα κλονιστεί λίγο το νευρικό σου σύστημα. Φρόντισε να περνάς καλά και αν η φυσική σου κατάσταση είναι καλή τότε σίγουρα θα είναι και η ψυχική σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ