Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Δεκέμβριος 2018

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Γενικά

Αυτό τον μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, ένταση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Στις 3 του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στον Σκορπιό η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και η πρόθεση σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς με αυτά τα εφόδια που έχεις στα χέρια σου. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του οι φιλικές παρέες και το ευχάριστο περιβάλλον που θα βιώνεις καθημερινά θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σου που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτες. Μέχρι τέλος του μήνα θα καταφέρεις να βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου και θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την αρχή του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Η Αφροδίτη από τις 3 στον Σκορπιό θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για κάποιες αποδράσεις για διασκέδαση και γενικότερα για καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου τώρα με την καλή πλανητική επιρροή κινήσου όπως πρέπει και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό τον μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητα σου γεμάτη από επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία. Αυτές οι σκέψεις που κυοφορείς πλέον θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα μια και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά και οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Θα περάσεις ένα Δεκέμβριο πάρα πολύ καλό. Από τις 3 που θα μπει η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Φρόντισε να ξεκουραστείς να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Απόφυγε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείς που θα κλονίσει την φυσική σου κατάσταση. Θα ασχοληθείς με τα κιλά σου και θα κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να τα διορθώσεις. Μέχρι τέλος του μήνα προτιμότερο είναι να μην δεσμευτείς σε τίποτε να χαλαρώσεις και θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ