Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Δεκέμβριος 2018

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ

Γενικά

Από τις 3 που θα μπει η Αφροδίτη στον Σκορπιό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη σε ευνοεί χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θα έχεις. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα πριν ακόμη ξεσπάσουν. Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν δεν πρέπει να σε πτοήσουν γιατί μπορείς και κινείσαι με τέτοιο τρόπο που θα μπορείς να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και πολλές φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αυτό τον μήνα, ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις αλλά πολλές φορές δεν το δίνεις να το καταλάβει το ταίρι σου και εκεί δημιουργείται το πρόβλημα με το ταίρι σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα έχεις έντονο το αίσθημα της αλλαγής. Από τις 3 που θα μπει η Αφροδίτη στον Σκορπιό και σε ευνοεί μπορείς να διασκεδάσεις να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις έτσι όπως ήθελες. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με την εύνοια της Αφροδίτης μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γιατί το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις αυτό τον μήνα να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Θα έχει πολύ καλή επικοινωνία και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μπορεί να είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Ο Άρης στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου θα δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν ακόμη. Από τις 7 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα νομικά ακίνητης περιουσίας.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Από τις 3 του Δεκεμβρίου που θα μπει η Αφροδίτη στον Σκορπιό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ασχοληθείς με κάποια κιλά παραπάνω που μπορεί να έχεις πάρει. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη η φυσική σου κατάσταση θα είναι καλή και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και ψυχικά και θα τα βλέπεις όλα πολύ πιο ωραία. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξές σκέψεις για να βγάλεις τον ψυχικό φόρτο που έχεις από το παρελθόν. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα κάνεις τα πάντα για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και να φροντίσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά αρκεί να θέλεις να τις εκμεταλλευτείς.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ