Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Δεκέμβριος 2018

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα διακρίνεσαι από την δυναμικότητα που θα έχεις και θα είναι πολύ εμφανές και στο περιβάλλον σου. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ιδέες που θα σου παρουσιαστούν αλλά με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς από την επιτυχία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου ώστε να φέρεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά. Η καθημερινότητα σου θα είναι γεμάτη και μέχρι το τέλος του μήνα οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έχεις ακόμη καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητα σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η τόσο ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές του ακόμη πιο ζεστές από ότι ήταν πριν. Φρόντισε να κρατήσεις αυτό το καλό κλίμα μέχρι τέλος του μήνα και να μην δώσεις σημασία σε κάποιες μικρές παρανοήσεις και ασυνεννοησίες που μπορεί να φέρουν εξωγενείς παράγοντες. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει την μοναξιά από κοντά σου οι πλανήτες αυτό τον μήνα σου δίνουν όλες τις δυνατότητες για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου, την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδια σου. Από τις 6 του μήνα μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Θα πάρεις και τις πολύ καλές επιρροές της Νέας Σελήνης που γίνεται στον Τοξότη. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να δώσεις καλές λύσεις. Τα οικονομικά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσεις τα έξοδα που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Από τις 7 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν κέρδη στο μέλλον.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Έχεις ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να προσέχεις την φυσική σου κατάσταση. Αυτό τον μήνα φρόντισε να ξεχάσεις το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας και να χαλαρώνεις όποτε πρέπει. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη η περίοδος σου προσφέρετε εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να γοητεύσεις τους πάντες όπως γίνετε άλλωστε συνήθως. Το νευρικό σου σύστημα είναι πολύ τεντωμένο καλό θα είναι μέχρι τέλος του μήνα να φροντίσεις να περάσεις ήσυχα και ξεκούραστα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ