Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Δεκέμβριος 2018

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Γενικά

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα έχει πολλές εκπλήξεις για εσένα άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε ξαφνικές. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε εκδηλώσεις. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να το θέλεις και να μην βάλεις πάλι στο μυαλό σου το πρέπει και το διότι. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε ευνοεί και θα σου φέρει ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Μέχρι το τέλος του μήνα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα είσαι συνέχεια σε ερωτηματικά για την σχέση σου και θα προσπαθείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε προβληματίζουν και εσένα και το ταίρι σου. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να παραδεχτείς στο ταίρι σου κάποια λάθη που έχεις κάνει και εσύ. Σε αυτό θα σου δώσει και τις καλύτερες επιρροές του και το πλανητικό σκηνικό του μήνα. Θα έχεις την κατάλληλη επικοινωνία που χρειάζεσαι αρκεί να πεις μερικά πράγματα με το όνομα τους. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να διορθωθούν πολλές άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα τις δεις να υλοποιούνται. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά πρέπει να αλλάξεις τακτική και να κινηθείς ανάλογα. Το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε αυτό τον μήνα στην δουλειά σου. Με τους πλανήτες να σε ευνοούν θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις στην δουλειά σου. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αν δεν έχεις τελειώσει παλιά θέματα που μπορεί να υπάρχουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα από τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας. Από τις 7 μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύεις το περίγυρο σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί από τον πολύ παρορμητισμό που θα έχεις μπορεί να μην ξέρεις πότε και πόσο τρως. Μέχρι τέλος του μήνα θα περνάς με πολύ αγαπημένα άτομα χαλαρά και ήρεμα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ