Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του 2019

Ποια θα είναι τα ζώδια της χρονιάς; Ποιοι είναι οι πιο τυχεροί εκπροσώποι του ζωδιακού για το έτος 2019; Δες στο αποκαλυπτικό άρθρο της Αθηνάς Βαγενά

Όλοι μας περιμένουμε το νέο έτος, κάνοντας όνειρα, σχέδια και ελπίζοντας ότι η τύχη θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη, πιστή στο πλευρό μας , να μας δίνει την ώθηση για μπορέσουμε να έχουμε μία ευτυχισμένη χρονιά. Μία από τις κλασικές ερωτήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο σε κάθε αστρολόγο είναι η εξής: «Ποια θα είναι τα Τυχερά Ζώδια για το 2019»;;;; Η ερώτηση αυτή, είναι γενική, όμως εμείς στο Oroskopos.gr δεν συνηθίζουμε να απαντάμε γενικά αλλά πάντα ειδικά, παρακάτω σας έχουμε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού μαζί με τα δεκαήμερά τους που θα έχουν περισσότερο τύχη τη νέα χρονιά και σε ποιους τομείς. Τέλος καταλήγουμε ποιο ή ποια θα είναι τα ζώδια της χρονιάς.

Οι Τυχεροί του 2019 το ζώδιο και το δεκαήμερό τους!

Ξεκινώντας από την αρχή του ζωδιακού κύκλου θα σας αναφέρουμε ποια ζώδια και δεκαήμερα είναι τα πιο τυχερά αλλά και σε ποιο τομέα. Όσοι δεν αναφέρεστε, δεν σημαίνει ότι θα έχετε μία «άτυχη» χρονιά, σημαίνει ότι βάση του ζωδίου σας (ή του ωροσκόπου σας) είτε δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, είτε θα υπάρξουν προκλήσεις και πιέσεις. Σημαντικό είναι εδώ, να συμβουλευτείτε τον αστρολόγο σας.

Ταύρος 2ου δεκαημέρου: Καταφέρνει το 2019, να δομήσει σχέδια, να εκπληρώσει επιθυμίες, να αποκτήσει ένα τίτλο, ένα αξίωμα, ενώ μπορεί να και να «ξεχρεώσει» βαρίδια οικονομικά και συναισθηματικά του παρελθόντος.

Ταύρος 3ου Δεκαημέρου: Αποκτά περισσότερο κύρος, εμβαθύνει γνώσεις, κάνει σπουδαίες γνωριμίες και επαφές, ενισχύει την σεξουαλική του ζωή, ενδυναμώνει τις σχέσεις του.

Δίδυμος 2ο και 3ο Δεκαήμερο: Τύχη θα έχει ο Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου, σημαντικό όμως είναι να κρατήσει low profileγια να αποφύγει τις κακοτοπιές. Ιδιαίτερα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο είναι σημαντικό να αποφύγει τις λανθασμένες εκτιμήσεις που θα προκύψουν εξαιτίας εξιδανικεύσεων ή μεγάλων υποσχέσεων που δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν. Οι εύνοια της χρονιάς αφορά τον τομέα των σχέσεων Συνεργασιών. Με έναν Ουρανό από τον Κριό ως το Μάρτιο να ανανεώνει κοινωνικό κύκλο, να φέρνει νέες γνωριμίες, να δικτυώνει κοινωνικά αλλά και έναν Δία από τον Τοξότη να φροντίζει για την διεύρυνση σχέσεων, δεν έχουμε να πούμε παρά μόνο ότι ναι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου θα περάσετε καλά!

Καρκίνος 1ου δεκαημέρου: Έχετε αποκτήσει την γνώση και την εμπειρία του Κρόνου, γνωρίζετε ποιοι θα είναι οι συνοδοιπόροι σας το νέο έτος, ενώ από το Μάρτιο 2019, προσδοκίες εκπληρώνονται την στιγμή που δεν το περιμένετε και με τον πιο περίεργο τρόπο! Το δίκτυο γνωριμιών … διευρύνεται και γίνεστε και πιο δημοφιλείς!

Λέων 2ο και 3ο δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις την σκληρή εργασία που έχετε να ρίξετε στα επαγγελματικά σας, το 2019 είναι μία χρονιά δημιουργίας, έρωτα, διασκέδασης και απόλαυσης! Οι χαρές είναι πολλές, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η δική σας ικανοποίηση από τις εξελίξεις της ζωής σας.

Παρθένος : Στο ζώδιο της Παρθένου παρατηρούμε μία πιο άνεση στην εύνοια της τύχης, για όλους τους εκπροσώπους, το 2ο δεκαήμερο ωστόσο χρειάζεται περισσότερο «μέτρο» και «πειθαρχία» για την αποφυγή παρεξηγήσεων / συγχύσεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αποκτάτε νέες γνώσεις , ταξιδεύετε, κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι Παρθένοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έχετε χαρές στο σπίτι και στην οικογένεια, μεγαλώνει πιθανότατα η οικογένειά σας, κάνετε μία σημαντική επένδυση ενώ βλέπετε να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται συναισθηματικά προβλήματα που σας βάραιναν. Για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου έχουμε και τονισμένο τον ερωτισμό σας.

Σκορπιός 2ο και 3ο δεκαήμερο: Η τύχη θα σταθεί γενναιόδωρη με τα οικονομικά σας και θα καταφέρετε να διευρύνετε το εισόδημά σας, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση , σιγουριά, δύναμη. Από την άλλη πλευρά δεν θα λείψουν και οι δυνατές ερωτικές στιγμές, που θα ταξιδέψουν σε όμορφα ρομάντζα και εκπλήρωση προσδοκιών τους Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου, θα εξιτάρουν τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου!

Τοξότης 2ο και 3ο δεκαήμερο: Αν εξαιρέσουμε τον οικονομικό σας τομέα, όπου δέχεται τις πιέσεις και τα στενέματά του, το 2019 αναμένεται η Τύχη (αλλά και ο Δίας) να είναι στο πλευρό σας, αρκεί να την αξιοποιήσετε κατάλληλα . Προσοχή στα μεγάλα , τολμηρά βήματα οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο. Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου έχετε και πολύ ενδιαφέροντα ερωτικά καρδιοχτύπια έκπληξη μέχρι και Μάρτη!

Αιγόκεροι 1ο Δεκαήμερο: Μετά τα μαθήματα του Κρόνου, έχει έρθει η στιγμή να διασκεδάσετε, να απολαύσετε όμορφες στιγμές, να ερωτευτείτε, να αναγεννηθείτε μέσα από τις αλλεπάλληλες κακουχίες που έχετε περάσει. Από το Μάρτιο του 2019 ο Ουρανός από τον Ταύρο, σας αιφνιδιάζει με όμορφο τρόπο φέρνοντας ένα νέο έρωτα, ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, έναν απόγονο αλλά σίγουρα … πολύ παραπάνω έμπνευση και κέφι για ζωή!

Υδροχόοι 2ο και 3ο δεκαήμερο: Αν εξαιρέσουμε τις επαγγελματικές προκλήσεις (και το παρασκήνιο), αλλά και το ψυχολογικό βάρος που θα βιώνεται κάποιες περιόδους του έτους, το 2019 σας δικτυώνει, σας φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, εκπληρώνει προσδοκίες σας.

Ιχθύς: Για τους Ιχθύς έχω και αυτή τη χρονιά χαρούμενα νέα… Ναι η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να την αξιοποιήσετε δεόντως, παραμένοντας προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. 1ο δεκαήμερο Αξιοποιήστε τις εμπνεύσεις, τις γνωριμίες σας και δείτε την ζωή σας να αλλάζει και εσάς να προοδεύετε! 2ο Δεκαήμερο à Τα αδύνατα γίνονται δυνατά αρκεί να το πιστέψετε. Η επαγγελματική καταξίωση και η επίτευξη στόχων είναι μέσα στα ευχάριστα νέα της χρονιάς. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. 3ο Δεκαήμερο –> Επαγγελματική πρόοδος, επίτευξη σχεδίων ζωής και ισχυροποίηση σας, σας βοηθούν να δείτε πολλούς από τους στόχους σας να γίνονται πραγματικότητα.

Τελικά Ποιοι θα είναι οι Πιο Τυχεροί του 2019;

Όπως καταλαβαίνετε από την παραπάνω αξιολόγηση, οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που αναφέρθηκα ότι είναι «τυχεροί» αλλά … δεν τόνισα συγκεκριμένα δεκαήμερα του ζωδίου που θα έχουν τύχη, είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύς. Σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις λοιπόν συνολικά, είναι τα 2 Ζώδια που μπορούμε να πούμε ότι έχουν μία ενδιαφέρουσα αλλά και τυχερή χρονιά μπροστά τους. Στην συνέχεια , σας αναφέρω ότι αρκετά κερδισμένοι θα σταθούν και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, παρόλο που το 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων, θα ζήσει τους αιφνιδιασμούς του Ουρανού από τον Ταύρο.

Τέλος αναφέρω ότι και οι Λέοντες, Τοξότες μπορούν να αναμένουν μία χρονιά επιτυχίας.

Πηγή:oroskopos.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αντώνης μαθαίνει που είναι ο Αντρέας!

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ Η αποκάλυψη του εγκλήματος του Μαθιού εξακολουθεί να συνταράσσει τη Μαρίνα, η οποία στρέφεται ακόμη...