Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 19 ως 25/11/2018

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 ως 25 Νοεμβρίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη ήδη έχει αρχίσει να “δρα” και αρχίζεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις από μια διαφορετική οπτική γωνία, μπορεί να προκύψει και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο ή γνωριμίες με ανθρώπους που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η πανσέληνος στις 23 είναι πολύ θετική και συμβάλλει και αυτή στο να τροποποιηθούν και να εξελιχθούν κάποιες σχέσεις σου. Οι νέες γνωριμίες είναι αμφίβολο το πόσο θα κρατήσουν (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα λειτουργήσουν στην πορεία), απλώς γιατί ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα τώρα με τον Ερμή ανάδρομο δεν θα είναι απαραίτητα ο ίδιος με αυτόν που θα τα βλέπεις όταν ορθοδρομήσει. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας ήδη βρίσκεται στον Τοξότη, ένα ζώδιο που για σένα συμβολίζει το πάθος, το συναισθηματικό βάθος και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση, ενώ και η Αφροδίτη, η κυβερνήτης σου, κινείται ορθόδρομα και η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Κυρίως αν είσαι ήδη σε σχέση ή αν έχει ήδη γίνει μια γνωριμία – πριν από την ανάδρομη Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή. Είναι όμως και μια περίοδος που καταλαβαίνεις περισσότερο τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Και μερικές, δεν τις φανταζόσουν καν. Είναι λογικό να ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σου. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας ήδη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και ευνοεί με κάθε δυνατό τρόπο τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί ακόμη να μην βλέπεις πολλά αποτελέσματα, λόγω του ότι ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος, αλλά θα τα δεις μαζεμένα από τα μέσα Δεκεμβρίου – εξάλλου ο Δίας θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο, οπότε το κεντρικό θέμα θα είναι οι σχέσεις πλέον. Στις 23 έχουμε πανσέληνο στο ζώδιό σου και μάλιστα πολύ θετική – που μπορεί να ολοκληρώσει κάτι ή λίγο μετά να ξεκινήσεις κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον της εβδομάδας είναι η πανσέληνος στις 23 στους Διδύμους. Όχι ότι ο δωδέκατος οίκος σου σχετίζεται με τις σχέσεις με άμεσο τρόπο. Με έμμεσο όμως τρόπο, ναι. Γιατί πρόκειται για τον οίκο που αφορά το πώς είσαι μέσα σου, τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Και η πανσέληνος αυτή είναι πολύ θετική, ξεκάθαρη και αναζωογονητική. Το να γνωρίζεις τις ανάγκες σου και το να είσαι σε μια σταθερή διάθεση, σημαίνει ότι είσαι περισσότερος ελκυστικός και οι επιλογές σου είναι περισσότερο συμβατές με αυτό που είσαι και θέλεις.



ΛΕΩΝ

Ο Άρης και ο Δίας σχηματίζουν μια όψη που μπορεί να φέρει ενθουσιασμό αλλά και έξοδα για κάτι δημιουργικό, για έναν έρωτα, γενικά μια παρορμητική τάση υπάρχει. Οπότε καλό θα ήταν να προσέχεις τα έξοδα, τα δάνεια, το τι μοιράζεσαι με τους άλλους. Η πανσέληνος στις 11 πραγματοποιείται στους Διδύμους, στον ενδέκατο οίκο σου δηλαδή και είναι πολύ θετική: σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου και μπορεί να δικτυωθείς και να γίνει μια σημαντική γνωριμία. Ο Δίας εν τω μεταξύ βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και εκεί θα παραμείνει έναν χρόνο και η ζωή σου μπορεί να αλλάξει από αυτό και μόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας πραγματοποιούν μια όψη ενθουσιασμού, αλλά πρόσεξε, να μην ξεφύγεις. Σχετίζεται με μια συνεργασία, μια σχέση ή μια συγκατοίκηση, μπορεί όμως και να υπάρχει και ένα θέμα που πρέπει να λυθεί. Όπως και να έχει, με ανάδρομο τον κυβερνήτη σου θα ήταν καλό να αποφύγεις τώρα τα νέα ξεκινήματα. Η πανσέληνος στις 23 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου. Και μπορείς να δεις εξελίξεις σε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση, σε ένα εγχείρημα που ήδη έχεις ξεκινήσει. Ο Δίας πλέον βρίσκεται στον Τοξότη, ως γνωστόν, και κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια θα ευνοείται μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο.

ΖΥΓΟΣ

Ο μεγάλος Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, βρίσκεται πλέον στον τρίτο οίκο σου και για έναν χρόνο θα σε δικτυώνει και θα σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους, κάποιες σχέσεις θα εδραιώνονται, κάποιες άλλες θα δοκιμάζονται, όμως η τάση είναι να δημιουργηθεί ένας νέος ισχυρός κύκλος. Μπορεί και να ταξιδέψεις, σίγουρα όμως θα αποκτήσεις έναν περισσότερο διευρυμένο τρόπο σκέψης. Όλα αυτά σημαίνουν και διαφορετικές, καλύτερες και πιο ουσιαστικές επιλογές στις σχέσεις σου. Η πανσέληνος στις 23 είναι πολύ θετική και μιλάει και αυτή για ταξίδια και διεύρυνση των οριζόντων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το θέμα τώρα τελευταία είναι τα χρήματα και η διαχείρισή τους και ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεσαι χρήματα στη σχέση σου ή ξοδεύεις χρήματα από αγάπη. Ο τομέας αυτός θα έχει πολύ θετικές εξελίξεις από τώρα και μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο και δεν πρέπει να ανησυχείς. Όμως αυτές τις μέρες, με το τετράγωνο του Άρη με τον Δία (και με τον Ερμή ανάδρομο) μπορείς να μην βιάζεσαι λόγω ενθουσιασμού και να προσέχεις γενικά τις παρορμητικές κινήσεις λόγω αισιοδοξίας. Ο Άρης παρεμπιπτόντως είναι ό, τι πιο δυναμικό και ενθουσιώδες μπορείς να έχεις στον οίκο σου του έρωτα αυτή την περίοδο και πραγματικά μπορεί να απογειώσει τη συναισθηματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 23 είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο θετικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας και εννοείται ότι είναι πιθανό να εξελιχθεί μια ήδη υπάρχουσα σχέση – είτε συναισθηματική είτε επαγγελματική. Και τώρα λοιπόν που έχεις και τον κυβερνήτη σου στο ζώδιό σου, που είναι και ο πιο τυχερός και θετικός πλανήτης από όλους, μπαίνεις σε μια από τις καλύτερες φάσεις των (πολλών) τελευταίων χρόνων. Μια εύνοια σε όλους τους τομείς την οποία θα αρχίσεις να την καταλαβαίνεις αργότερα επειδή προς το παρόν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Άρη με τον Δία στις 20 είναι αρκετά έντονη και ίσως παρορμητική. Μπορεί κάποιες φορές να έχεις την τάση να πεις πράγματα που δεν τα έχεις σκεφτεί αρκετά και αυτή η τάση να δημιουργεί εντάσεις. Ακόμη δεν είναι η καλύτερη περίοδος για νέες γνωριμίες, αλλά μπορούν να εδραιωθούν και να εξελιχθούν οι παλιότερες. Ο Δίας στον Τοξότη είναι εδώ και λίγες μέρες σε μια νέα θέση που για έναν χρόνο θα ευνοεί με κάθε τρόπο τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Ο ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου, η δημιουργική μοναχικότητα, θα σε κάνουν άλλον άνθρωπο και θα σε ισχυροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 23 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να αποκαλυφθεί κάτι που δεν γνώριζες, να εξελιχθεί η σχέση σου, να συναντήσεις ένα άτομο από το παρελθόν και να νιώσεις έντονα συναισθήματα. Ακόμη είναι λίγο νωρίς για νέα ξεκινήματα, αλλά το έδαφος κατά κάποιο τρόπο ετοιμάζεται για αυτά που θα έρθουν τον Δεκέμβριο. Εν τω μεταξύ ο Δίας εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου, όπου και θα παραμείνει για έναν χρόνο και θα σε φέρνει πιο κοντά σε νέους ανθρώπους. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με τα πρώτα σημάδια εξελίξεων στην κοινωνική και συναισθηματική σου ζωή πάντως.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σημαίνει ένταση, παραγωγικότητα, παρόρμηση, επιθυμία για “ερωτική δράση” και ίσως έντονη συναισθηματικότητα. Πολύ καλά όλα αυτά, αρκεί να ξέρεις και να επιχειρείς να τα διαχειριστείς, διότι ο Άρης είναι πλανήτης που αν τον αφήσεις ανεξέλεγκτο, μπορεί να λειτουργήσει υπερβολικά παρορμητικά. Όμως η συναισθηματική σου ζωή μαζί του δεν γίνεται να μην αποκτήσει ενδιαφέρον, αν και λόγω ανάδρομου Ερμή τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται, οι νέες γνωριμίες και σχέσεις δηλαδή μπορεί τώρα να σου φαίνονται ενδιαφέρουσες ή και αδιάφορες και μετά τον ανάδρομο Ερμή να συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Όμως για ήδη υπάρχουσες σχέσεις και για σχέσεις που “επιστρέφουν”, η περίοδος αυτή είναι ιδανική.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ