Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τι φέρνει το εξάγωνο Ήλιου με Πλούτωνα στις 11/11

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονες φιλοδοξίες και επιθυμίες οι οποίες μπορεί να επιτευχθούν μέσω της δύναμής μας. Μπορούμε τώρα να φτάσουμε τους στόχους μας, αλλά για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας. Ο Πλούτωνας προσφέρει τη δυνατότητα της αναγέννησης η οποία αντικατοπτρίζεται στην αλλαγή του εαυτού μας και του άμεσου περιβάλλοντός μας για να ταιριάζει με το σκοπό μας. Μπορεί να υπάρξουν τάσεις εξτρεμισμού, όπου οι πεποιθήσεις, οι ιδέες και οι απόψεις μας εκφράζονται με δύναμη και ένταση. Η στάση μας είναι «μαύρο /άσπρο», δεν αποδεχόμαστε μεσοβέζικες καταστάσεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τάση να επιδιώκετε την αλλαγή και είστε διεκδικητικοί, προσελκύοντας ανθρώπους με εξουσία. Έχετε την εσωτερική επιθυμία να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας στη ζωή, την ερωτική σας σχέση και την καριέρα σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη χειραγώγηση και ψυχολογικές τακτικές πίεσης για να πάρετε τη νίκη. Θα πρέπει να μάθετε ότι δεν είστε «το κέντρο του κόσμου», ότι οι άλλοι έχουν δικαιώματα και ότι θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας. Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα κατευθύνετε στη σεξουαλικότητα και θα είστε διεκδικητικοί και επιθετικοί ερωτικά. Οι ερωτικές σχέσεις σας θα είναι πολύ έντονες συναισθηματικά και θα έχουν πάθος.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έμπνευση και νέες ιδέες εκδηλώνονται εντελώς ξαφνικά. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο βοηθά να οργανώσουμε ένα σχέδιο καθώς είμαστε πιο σταθεροί και ρεαλιστές

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/5/2024 Χριστός Ανέστη! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Κριού, συναντώντας τον Β. Δεσμό, φέρνοντας δράση, περιπέτεια, αυθορμητισμό αλλά και ευκαιρίες...