Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53-54-55

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53-54-55

Επεισόδιο 51

Ο Κωστής βγαίνει από τη φυλακή χωρίς να γνωρίζει ποιος έδωσε το ποσό. Η Έλλη παίρνει κρυφά γενετικό υλικό από τη Μάρθα και τη Μαρίνα για να κάνει τεστ dna και να αποδείξει ότι η Νάντια είναι η Μαρίνα.

Η Κάτια μαθαίνει ότι η Σοφία περιμένει το παιδί του Δημήτρη. Ο Αντρέας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τη Ρένα. Τα αποτελέσματα του dna θα οδηγήσουν την Έλλη σε ακραίες συμπεριφορές.

Επεισόδιο 52

Η Κάτια ανησυχεί ότι η συναισθηματική αστάθεια και η διαρκής επιδείνωση της ψυχολογικής υγείας της Έλλης θα επηρεάσει και τα δικά της σχέδια.

Την ίδια στιγμή, η Ρία προσπαθεί να βρει μια «βολική λύση» για την εγκυμοσύνη της κόρης της.



Κι ενώ ο Κωστής αναρωτιέται αν η Μαρίνα είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την πληρωμή της εγγύησης, ο Μιχάλης, παρακολουθώντας την, θα ανακαλύψει την κρυφή συνάντηση που έχει κανονίσει με τον Κωστή.

Επεισόδιο 53

Η Μαρίνα κι ο Μιχάλης προσποιούνται το ερωτευμένο ζευγάρι, ενώ η Έλλη βρίσκεται κλεισμένη στην ψυχιατρική κλινική και μαθαίνει ότι υπεύθυνος για τον εγκλεισμό της είναι ο άντρας της. Η Κάτια αθετεί το λόγο της και απαγορεύει στον Κωστή να βλέπει τα παιδιά του και μάλιστα τον απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Μιχάλης αισθάνεται τρομερές τύψεις που δε λέει στην Έλλη την αλήθεια για τη Μαρίνα. Την ίδια στιγμή ο Μηνάς, ο νέος επενδυτής στην εταιρία του Δημήτρη, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Κάτια, γεγονός που ενοχλεί τη Μάρθα και τη Μαρίνα.

 

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης ανήμπορος στο κρεβάτι παρακαλεί το Μιχάλη να τον πάρει μακριά από το σπίτι του και την Κάτια, γιατί αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει.

Επεισόδιο 54

Η Μάρθα συναντιέται με τον Μηνά, τον νέο επενδυτή της εταιρίας και παλιό της έρωτα. Η Έλλη γνωρίζει στην κλινική την Αλίκη, μια γυναίκα που είναι στο διπλανό της δωμάτιο και της δίνει συμβουλές για το πώς θα φύγει από εκεί όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Ο Δημήτρης φοβάται ότι η Κάτια θέλει να του κάνει κακό και προσποιείται ότι χειροτερεύει η υγεία του, για να κερδίσει χρόνο. Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Ρένα το μυστικό της Κάτιας σχετικά με το θάνατο του Πέτρου.

Ο Κωστής παρακολουθεί το Μιχάλη και τη Μαρίνα κι αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο γάμος τους είναι ψεύτικος. Όταν αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα και πάει στο σπίτι τους, ο Μιχάλης θα τους βρει και θα γίνει έξαλλος…



Επεισόδιο 55

Η Μάρθα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μηνά, εκείνος όμως δείχνει ενδιαφέρον και για την Κάτια, η όποια του ζητάει να μεσολαβήσει για να πάρει την προεδρία.

Η Μαρίνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σχέδιο εκδίκησης και ζητάει από τον Μιχάλη να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Εκείνος δέχεται, αλλά τα σχέδια αλλάζουν, όταν η Μαρίνα μαθαίνει από τη Ρένα την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της. Η Κάτια παθαίνει σοκ όταν, επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν είναι στο δωμάτιό του.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56-57-58-59-60 ΕΔΩ

61-62-63-64-65 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

40 ΕΔΩ

41 ΕΔΩ

42 ΕΔΩ

43 ΕΔΩ

44 ΕΔΩ

45 ΕΔΩ

46 ΕΔΩ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ

50 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ