Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Ζυγού

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε καλεί σε μία έντονα εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στο πως θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή και αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου μπορεί να σου εξασφαλίσει σταθερότητα, που είναι πολύ σημαντική για εσένα. Κτητικές τάσεις και απολυτότητα μπορεί να εκδηλωθούν και να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να βάλεις μέτρο και να ελέγξεις αντιδράσεις που πιθανά να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα ότι αφορά συναλλαγές και συμφωνίες σε σχέση με τρίτους, όπως τράπεζες ή δημόσιο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές που θα επηρεάσουν το εισόδημά σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος στις όποιες εξελίξεις για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εντάσεις και στον ερωτικό τομέα, καθώς εκρηκτικές αντιδράσεις λόγω έντονων ανασφαλειών μπορεί να φέρουν σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 09.10 σε ωθεί σε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τους στόχους σου σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Μπορεί να δώσει σημαντικές νέες αρχές σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει ότι αυτό το στάδιο της ζωής σου μπορεί να είναι με απογοητεύσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές από πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, κάτι που πιθανά να σε πληγώσει πολύ. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον δυναμισμό και την πείσμα σου για να προχωρήσεις σε όποια νέα κατάσταση υπάρχει. Θυμήσου ότι οι δυσκολίες μπορούν να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 σε βάζει σε διαδικασία δράσης σε ότι αφορά τις δημιουργικές σου δραστηριότητες και μπορείς να προωθήσεις όποια σκέψη σου ή σχέδιό σου στον συγκεκριμένο τομέα. Ο έρωτας, το παιχνίδι και η διασκέδαση παίζουν καταλυτικό ρόλο το επόμενο διάστημα, αφού πρωταγωνιστής όπου και αν βρεθείς με το κέφι και τον δυναμισμό σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί όμως να ξεφύγεις σε επίπεδο συμπεριφοράς, λόγω του ότι θέλεις να προβληθείς. Αυτό να ξέρεις θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις με τους γύρω σου και με το ταίρι σου, γι΄ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 στρέφει τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου σε ότι έχει να κάνει με το εισόδημά σου, καθώς αυτό που επιθυμείς είναι να προσπαθήσεις να βρεις νέους πόρους σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι ξεκάθαρο βέβαια ότι το πείσμα και η μεθοδική σου σκέψη το πιθανότερο είναι να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσένα, καθώς δείχνεις να έχεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζεται για να επιτύχεις τους στόχους σου σε αυτόν τον τομέα. Προσπάθησε μόνο να είσαι περισσότερο ευέλικτος σε προτάσεις που μπορεί να έχεις, γιατί αν μείνεις αμετακίνητος σε αυτό που έχεις σκεφτεί μπορεί να μην προχωρήσουν τα πράγματα όπως θέλεις.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί εξαιρετική διάθεση και όμορφο κλίμα σε όποια συνάντηση έχεις και αφορά τόσο σε οικονομικό, όσο και σε προσωπικό ζήτημα. Το κέφι σου και η διάθεση για επικοινωνία θα βοηθήσουν στο να προωθήσεις οικονομικές ζητήματα που σε αφορούν. Μπορείς επίσης να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου ή το ταίρι σου, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για όμορφες στιγμές. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου σού δημιουργούν ασφάλεια αλλά και έντονο ερωτισμό, κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στη σχέση σου.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ