Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Τοξότη

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 εντείνει την εσωστρέφεια και στρέφεσαι στο παρελθόν και σε καταστάσεις που μπορεί να σε πλήγωσαν στην προσωπική σου ζωή. Τι είναι αυτό που άφησαν τελικά για εσένα και ποιο «μάθημα» πήρες από αυτές; Έρχεσαι αντιμέτωπος με όλα αυτά που είναι ακόμα ανοιχτά για εσένα, κεφάλαια της ζωής σου που πρέπει να κλείσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να θέλουν να τους δώσεις μία ακόμα ευκαιρία. Μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα. Προσοχή επίσης σε σχέσεις που δεν μπορούν να έρθουν στο φως, γιατί ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι μεγάλος.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να κλείσεις κύκλους σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας, αλλά και ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε βαραίνουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και επαναστατικές διαθέσεις, που το πιθανότερο είναι να αιφνιδιάσουν συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Δεν αποκλείεται να πάρεις ανατρεπτικές αποφάσεις και να αλλάξεις πορεία πλεύσης στην εργασία, επιλέγοντας κάτι πρωτοποριακό, αφήνοντας πίσω καταστάσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν με τα σημερινά σου θέλω. Θυμήσου μόνο ότι οι εντάσεις και οι εκρήξεις μόνο προβλήματα θα φέρουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σημαίνει για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τους στόχους και τα όνειρά σου, τις φιλικές σου σχέσεις και τις συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις και σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει πληγές και απογοήτευση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή από αλλαγές σε ότι αφορά τα σχέδιά σου, που πιθανά να σε καταβάλλουν ψυχολογικά. Αυτό που θα πρέπει όμως να σκέφτεσαι είναι ότι μέσα από δυσκολίες και καταστάσεις που λειτουργούν πιεστικά, έχεις την ευκαιρία να αναγεννηθείς σε αυτό τον τομέα και να προχωρήσεις σε νέα σχέδια ή παλιότερα με πείσμα και αποφασιστικότητα.


Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 δημιουργεί προϋποθέσεις για να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αφού η περίσσια ενέργειά σου σε ωθεί στο να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και γεμίζεις το πρόγραμμά σου με προσκλήσεις και υποχρεώσεις που θέλεις να παρευρεθείς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου, που πιθανά να σου προκαλέσει εκνευρισμό και η τάση να βαριέσαι εύκολα με πράγματα που μπορεί να καταπιαστείς, με αποτέλεσμα να αφήνεις στη μέση ότι δεν καλύπτει την περιέργειά σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 κάνει εντονότερη από ποτέ την εσωστρέφεια και είναι γεγονός ότι προτιμάς να μην εκφράζεσαι, αφού ο νους σου ταξιδεύει συνεχώς και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τρέχοντα ζητήματα που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται συνεχώς στο μυαλό σου και δεν σου επιτρέπουν να ξεφύγεις σε νέα πράγματα και καταστάσεις. Είναι ανάγκη αυτή την περίοδο να ασχοληθείς με τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό, την προσευχή και την τέχνη για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την σκέψη και την διάθεσή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να προκαλέσει λάθη που θα σου κοστίσουν.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 ισορροπεί την διάθεσή σου και είναι χρυσή ευκαιρία για συζητήσεις με πρόσωπα που έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια από το παρελθόν και θέλεις να κλείσεις. Είναι σημαντικό η καλή σου διάθεση και η ανάγκη να εκφράσεις με έντονο συναισθηματισμό όλα αυτά που σε προβληματίζουν ή σε βαραίνουν. Είναι ιδανική συνθήκη για να εμβαθύνεις σε ψυχολογικό επίπεδο, να αποδεχτείς αυτά που σε πλήγωσαν, να δώσεις συγχώρεση και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μπορείς να βρεθείς με πρόσωπα του παρελθόντος και να περάσεις μοναδικά όμορφες στιγμές.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ