Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τι φέρνει το Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 24/10

Την Τετάρτη 24/10, η Ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Η Αφροδίτη, φαινομενικά Ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία ουσιαστική και ωφέλιμη όψη Εξαγώνου!

Ώρα για επίτευξη ερωτικών στόχων και ουσιαστικών επιθυμιών, ιδίως όσον αφορά τις μόνιμες σχέσεις, την σταθεροποίηση τους ή την επισημοποίηση τους!

Επανασυνδέσεις που πιθανόν να έρθουν τώρα, θα έρθουν για να μείνουν!

Επίσης, οι οικονομικές μας υποθέσεις βελτιώνονται, αφού τώρα περιορίζουμε τα έξοδα και βρίσκουμε λογικές αι αποτελεσματικές λύσεις!

Οι πιο κερδισμένοι της όψης είναι σαφώς, τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή, για καυτές στιγμές με τον… πρώην! Χρήματα που εδώ και καιρό περίμενες, επιτέλους είναι εδώ!

ΤΑΥΡΟΣ: Ευκαιρία για σταθεροποίηση ή επισημοποίηση της σχέσης σου, αλλά κυρίως ευκαιρία για μία επιτυχημένη επανασύνδεση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εύνοια στο επαγγελματικό περιβάλλον, καλή απόδοση στην εργασία και ιδανική εποχή, για την έναρξη μίας σωστής διατροφής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ουσιαστική εύνοια σε θέματα έρωτα, καλοπέρασης, δημιουργικότητας και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, ιδίως με έρωτες του παρελθόντος!

ΛΕΩΝ: Έρχονται θετικές εξελίξεις, όσον αφορά το σπίτι και την οικογένεια! Μεγάλη ευκαιρία για ερωτική επανασύνδεση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται πολλές ουσιαστικές και ωφέλιμες επαφές και γνωριμίες! Ένα μήνυμα από ένα άτομο του παρελθόντος, αλλάζει και διορθώνει τα δεδομένα!

ΖΥΓΟΣ: Μπορείς να σταθεροποιήσεις μία ερωτική σχέση, να επιδιώξεις επανασύνδεση, αλλά και να διορθώσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλες οι προσπάθειες σου, ιδίως σε έρωτα και χρήμα, ανταμείβονται στο έπακρο! Μία μόνιμη επανασύνδεση, είναι πολύ πιθανή τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπερνάς παρελθοντικές πληγές και άγχη! Ηρεμείς ψυχολογικά και έχεις ουσιαστική επιτυχία όσον αφορά μία παρασκηνιακή παρελθοντική ερωτική ιστορία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται ευχάριστες και ουσιαστικές στιγμές με φίλους! Ερωτικά πετυχαίνεις έναν μεγάλο ουσιαστικό στόχο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται ουσιαστικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον οικονομικό! Έχεις αξιοθαύμαστη κοινωνική εικόνα και πραγματοποιείς ερωτικές φιλοδοξίες!

ΙΧΘΥΣ: Προσγειωμένη αισιοδοξία και ευστοχία σε χαρακτηρίζει και θα έχεις επιτυχία μέσα από επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις! Μηνύματα έρχονται από το ερωτικό παρελθόν!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 141-142-143

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 141-142-143 Επεισόδιο 141 Μια γκάφα του...