Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

“Ψαράκια & Θαλασσινά”: Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Κοντιλιέρη ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του, στο τέλος Σεπτεμβρίου, το 9ο κατάστημα του ομίλου και 4ο κατάστημα της αλυσίδας «Ψαράκια & Θαλασσινά» στο κέντρο της Γλυφάδας στην οδό Κύπρου 60.

Σε ένα κλασσικό χώρο, μετά από ανακατασκευή εκ βάθρων, δημιουργήθηκε ένα νέο, μοναδικής πολυτέλειας εστιατόριο που πραγματικά προβάλει και αναδεικνύει την παραδοσιακή Ελληνική-Νησιώτικη, την αγνή Μεσογειακή κουζίνα που στηρίζεται σε απλές και γευστικές συνταγές οι οποίες μαγειρεύονται με φρέσκες και εξαιρετικά προσεγμένες πρώτες ύλες.

Επιπρόσθετα, στο νέο κατάστημα δόθηκε πολύ μεγάλο βάρος ώστε να δημιουργηθεί κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τους αγαπημένους μικρούς φίλους. Μετατράπηκε η μία πλευρά της αυλής σε “Πειρατική περιπέτεια”, στα πλαίσια μίας αρμονικής, δημιουργικής απασχόλησης, με πρωταγωνιστή το ξύλινο χρωματιστό καράβι που περιμένει κάθε μικρό Καπετάνιο με την οικογένεια του να το ταξιδέψουν !

Τα Ψαράκια & Θαλασσινά ξεκίνησαν την επιτυχημένη επιχειρηματική τους διαδρομή το 2013. Τότε εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα στην είσοδο της Εθνικής οδού στην Νέα Κηφισιά. Μετά δημιουργήθηκε το εστιατόριο της Βάρκιζας, που διαθέτει από το μπαλκόνι του καταπληκτική θέα στο ομώνυμο γραφικό λιμανάκι και μετέπειτα ξεκίνησε την λειτουργία το κατάστημα του Χαλανδρίου σε ένα πανέμορφο αρχοντικό με αυλή που θυμίζει παλιά Αθήνα.

Εξαιρετική ποιότητα φαγητού, μεγάλες μερίδες και λογικές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχει καθιερώσει τα Ψαράκια & Θαλασσινά στις κορυφαίες επιλογές για τους λάτρεις των θαλασσινών και έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες σχέσεις εμπιστοσύνης με την διαρκώς αυξανόμενη, εκλεκτή μας πελατεία. Σε αυτή την φιλοσοφία, η εταιρία αγωνίζεται καθημερινά ώστε τα νόστιμα ψάρια της, μεγάλα & μικρά, που ψαρεύονται στις θάλασσες του Ευβοϊκού, της Κεφαλονιάς και του Βορειοανατολικού Αιγαίου να φτάσουν στον καταναλωτή ολόφρεσκα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ