Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Παρθένου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σου προκαλεί έντονες σκέψεις και διάθεση να αναθεωρήσεις τον τρόπο επικοινωνίας με το ταίρι σου. Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία ερωτημάτων και αναζητήσεων σε ότι αφορά την επικοινωνία, τη διασκέδαση και αν μπορεί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να αντιληφθεί τις ανάγκες σου και να ανταποκριθεί σε ότι ζητάς. Κυκλοθυμία και απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά σου μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ηρεμία την περίοδο αυτή και να μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να το μετανιώσεις αλλά να μην είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το ευρύτερο κοντινό σου περιβάλλον και τις σχέσεις σου με αυτό, ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων, νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δημιουργεί έντονα επαναστατικές διαθέσεις και πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν, που πιθανά να αιφνιδιάσουν τους γύρω σου αλλά είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ρότα ζωής και να επιλέξεις μία νέα κοσμοθεωρία που ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις σου. Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να ξαφνιάσουν τόσο πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όσο και το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 θέτει δυναμικά ζητήματα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας και καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την οικονομική σου διαχείριση, αλλά και την συναισθηματική προσέγγιση των πραγμάτων. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εγείρει εντονότερα από ποτέ ζητήματα φόβων, αλλά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απογοητεύσεις από συμπεριφορές και κινήσεις που θα σου στοιχίσουν τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι πάντως βέβαιο ότι παρά τις δυσκολίες που πιθανά να υπάρξουν, είναι μία συγκυρία που μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα, γι’ αυτό καλό είναι να την διαχειριστείς με ηρεμία αλλά και πείσμα.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 κάνει εντονότερη την καθημερινότητα και την εργασία, καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις προσθέτονται στο πρόγραμμά σου και το πιθανότερο είναι να αγχωθείς για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα αυτά που έχεις επωμιστεί. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι είσαι τελειομανής με ότι έχεις αναλάβει, γι’ αυτό καλό είναι να το περιορίσεις για να μειώσεις την πίεση και να ελέγξεις την επικριτικότητά σου στους άλλους. Είναι μοναδική ευκαιρία να βάλεις την γυμναστική και ένα νέο πρόγραμμα διατροφής στη ζωή σου, καθώς θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία για να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο πρόγραμμά σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε βγάζει από μία περίοδο που ήθελες να επικοινωνείς με λίγους και καλούς και ανεβάζει την διάθεσή σου, ωθώντας σε στο να επικοινωνείς συνεχώς και να θέλεις να λαμβάνεις νέες πληροφορίες. Είναι δεδομένο ότι είναι χρυσή ευκαιρία για εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο, καθώς μπορείς να υποστηρίξεις μοναδικά τις απόψεις σου και να πείσεις για τις προθέσεις σου. Ταξίδια κοντινά είναι πολύ πιθανά να προκύψουν, που θα σου δώσουν ανάσες φρεσκάδας και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το τετριμμένα της καθημερινότητας. Προσοχή μόνο στην έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και εκνευρισμό.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 σου δημιουργεί έντονη ευφορία και ευχάριστη διάθεση για συζητήσεις με νέες γνωριμίες ή πρόσωπα που μπορεί να συναντήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι σπουδαίο για εσένα να περάσεις καλά αλλά και να δημιουργήσεις ανάλογο κλίμα και στις παρέες που βρίσκεσαι. Ιδανική συνθήκη είναι η συγκεκριμένη για να προωθήσεις εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, καθώς θα έχεις την εύνοια να επιτύχεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να λες περισσότερα από ότι πρέπει και να δεσμεύεσαι με υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ