Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Λεβέντης: Να μου ζητήσει συγγνώμη ο Σαρίδης ή καλό του ταξίδι. Δεν εκβιάζομαι (video)

Να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, κάλεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Σαρίδη, μιλώντας στο Ράδιο Έναντι της Θεσσαλονίκης και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι: “κ. Σαρίδης έκανε ένα λάθος. Χωρίς να υπάρχει πρόβλημα δημιούργησε την ιστορία ότι διαλυόμαστε. Τώρα ζητώ μια συγγνώμη (εκ μέρους του κ. Σαρίδη) και μια αναγνώριση του λάθους που διέπραξε. Αν δεν αναγνωρίζεις το λάθος σου δεν κάνεις για πολιτική. Ποιος τους έβαλε στο συνδυασμό; Δεν τους ήξερε κανένας αυτούς. Εγώ τους έβαλα στη Θεσσαλονίκη. Ο Σαρίδης ήταν κάτοικος Αθηνών. Εγώ τον ανέβασα και τον έβαλα με λίστα. Έτσι βγήκε. Οφείλει, λοιπόν, να αφήσει τους εγωισμούς, αν θέλει να μείνει στην Ένωση Κεντρώων. Αν δεν θέλει καλό ταξίδι. Εγώ δεν εκβιάζομαι. Δεν δέχομαι εκβιασμό από πουθενά. Όσοι μένουν στην Ενωση Κεντρώων μένουν όπως πρέπει, όπως τους θέλει η κοινωνία. Δεν λέω στο Σαρίδη φύγε. Να μείνει με μία συγγνώμη, γιατί όσοι είναι εγωιστές δεν κάνουν για κόμματα. Ο πολιτικός δεν πρέπει να είναι ψιλομύτης, ούτε εγωιστής”.

Το απόσπασμα από το 19:24 και μετά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...