Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Κριού

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 κάνει έντονη την επιρροή της στην ερωτική σου ζωή και εγείρει ζητήματα πάθους, εμμονής, ελέγχου και ζήλιας στη σχέση σου. Οι ανασφάλειες είναι έντονες και αυτό μπορεί με ευκολία να δυναμιτίσει την κατάσταση. Κυρίως όμως, σε ωθεί σε μία βαθύτερη εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και στο αν ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος για να βιώσεις έντονα συναισθήματα, την απόλυτη συγχώνευση, το απόλυτο ερωτικό πάθος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας ξεσπάσματα και να μην προχωρήσεις στο να πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που αφορούν σε τρίτους, όπως τράπεζες και Δημόσιο. Ερωτικά θέματα έρχονται επίσης στο προσκήνιο και οι ανασφάλειες εμφανίζονται. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά κέρδη ή απώλειες σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Επαναστατικές είναι οι διαθέσεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά εναλλάσσεται με την ανάγκη για ανεξαρτησία, δημιουργώντας εκρηκτικό συνδυασμό. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και την νευρικότητα, γιατί θα αιφνιδιάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συσχετιστείς με νέους συνεργάτες και νέα πρόσωπα στην προσωπική σου ζωή ή να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για επόμενο στάδιο σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες σε αυτή τη νέα αρχή, καθώς ζητήματα ανταγωνισμού και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο και θα προκαλέσουν ή θα φέρουν στην επιφάνεια πληγές που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με θάρρος και πείσμα. Μην φοβηθείς να δεις κατάματα αυτά που σε στενοχωρούν, καθώς αυτή η διαδικασία μόνο αναγεννησιακά χαρακτηριστικά θα έχει για εσένα.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 σε βάζει σε εγρήγορση σε ότι αφορά τους στόχους και τα όνειρα που έχεις θέσει, σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και στιγμές ή πράγματα που θέλεις να βιώσεις μαζί τους, σε ότι αφορά συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις, σε κοινωνικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Είναι γεγονός ότι δείχνεις να μπορείς να λειτουργήσεις εξαιρετικά σε κάποια ομαδική προσπάθεια και να αποδώσεις τα μέγιστα για ένα κοινό σκοπό. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και θα κερδίσεις πολλά.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, σε οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η έντονη διαίσθησή σου είναι αυτή που μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μπορείς να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές ή τις πιο ενδόμυχες σκέψεις των άλλων και να κατευθύνεις την όποια κατάσταση στα δικά σου μέτρα, με αποτέλεσμα να είσαι επωφελημένος. Η διάθεση του να παρατηρείς περισσότερο και να εκφράζεσαι λιγότερο αποτελεί «όπλο», καθώς αντιλαμβάνεσαι διαθέσεις και μετά κινείσαι προς την κατεύθυνση που θέλεις.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 μπορεί να δώσει μοναδικά ευχάριστες στιγμές σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μέσα από ευχάριστες συζητήσεις και πνευματικούς διαλόγους μπορεί να υπάρξουν συμφωνίες που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Σε προσωπικό επίπεδο, δείχνεις να εκφράζεις με ευκολία τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, κάτι όμως που δεν καλύπτεται από ανασφάλειες και απωθημένα, απογειώνοντας την επικοινωνία και τον ερωτισμό στην σχέση σου. Αυτό που μόνο πρέπει να προσέξεις είναι να μην πεις λόγια που δεν εννοείς και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ