Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Καρκίνου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10προκαλεί μία βαθύτερη εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τον έρωτα, πως τον βιώνεις, αν τον απολαμβάνεις, αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου ικανοποιεί την πλευρά σου αυτή και τις ανάγκες σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν στην ζωή σου και να προκαλέσουν ένταση. Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να σκεφτείς τους λόγους της απομάκρυνσης που υπήρξε και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Καλό είναι ακόμα να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις και απότομες αντιδράσεις ή να μην προβείς σε συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα και όχι να προκύψουν λύσεις.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις, σε στόχους και όνειρα που έχεις θέσει, σε συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις και σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δημιουργεί επαναστατικές αντιδράσεις, έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και νευρικότητα, διάθεση που μπορεί να εκτονώσεις είτε σε φίλους, είτε στο ταίρι σου και να προκύψουν ζητήματα. Το βέβαιο είναι ότι για να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν είναι προτιμότερο να κάνεις την αντίδραση πρωτοτυπία και να προσπαθήσεις με ευρηματικό και ομαδικό πνεύμα να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές λύσεις ή επιλογές.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον, τις ρίζες σου, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία. Είναι γεγονός ότι αυτό γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απογοήτευση και πληγές από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και να πέσεις ψυχολογικά. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η κάθε δύσκολη περίοδος της ζωής σου μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά, έτσι θα πρέπει να βιώσεις και την συγκεκριμένη. Το πείσμα και η υπομονή που θα δείξεις θα σε οδηγήσουν στο να ξεπεράσεις πράγματα και να πας παρακάτω. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα και δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε εντάσεις με το ταίρι σου ή με πρόσωπα που δραστηριοποιήσε επιχειρηματικά και οικονομικά. Είναι πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που θα βγάλουν τον προϋπολογισμό σου εκτός σχεδίου, όπως και να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα πρέπει να διευθετήσεις. Κράτα την ψυχραιμία σου γιατί οι αντιδράσεις σου μπορεί να προκαλέσουν σφοδρές συγκρούσεις.


3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε ωθεί στο να εξωτερικεύσεις την χαρά και την παιδικότητα που νιώθεις. Είναι σημαντικό για εσένα να προκαλέσεις την προσοχή των γύρω σου και να γίνεις το επίκεντρο σε κάθε παρέα που θα βρεθείς, αφού έτσι ικανοποιείς την έντονη ανάγκη σου για αυτοπροβολή. Επιδιώκεις την διασκέδαση, την επικοινωνία, την καλοπέραση, αυτό όμως που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι μπορείς να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να επικεντρωθείς μόνο στις προσωπικές σου απόψεις, αδιαφορώντας για τα θέλω και τις απόψεις των άλλων. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζήτημα τόσο στις παρέες σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί μοναδικά ευχάριστο κλίμα σε όποια κοινωνική εκδήλωση ή σε διασκέδαση που θα βρεθείς, αφού εκφράζεις με τον τρόπο σου έντονη αισιοδοξία και αυτό φτιάχνει την διάθεση των γύρω σου. Είναι γεγονός ότι το χιούμορ σου θα είναι πηγή χαράς. Ευνοϊκότατες μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε ότι αφορά δημιουργικές σου δράσεις, καθώς φαίνεται ότι μπορεί να καταφέρεις πολλά. Προσπάθησε μόνο να μην δεσμεύεσαι σε πράγματα που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς, γιατί θα είναι εύκολο να εκτεθείς και να δυσαρεστήσεις πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ