Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δίδυμος Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Δίδυμου

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 εντείνει μέσα σου μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και το κατά πόσο αυτό που βιώνεις καλύπτει τις ανάγκες σου σήμερα. Σε επανεξέταση μπαίνουν οι σχέσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και σκέφτεσαι αν αντιλαμβάνονται αυτά που νιώθεις, αν μπορούν να συμβαδίσουν με αυτά που ζητάς στην ζωή σου, ώστε να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Σκέφτεσαι επίσης την σωματική σου υγεία και την διατροφή σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναθεωρήσεις την φιλοσοφία σου, για να αποκτήσεις περισσότερη ευεξία και ενέργεια.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να ολοκληρώσεις κύκλους σε θέματα που εκκρεμούν ή σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που σε απασχολούν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου προκαλέσει εκρηκτικά συναισθήματα και να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τον έντονο συναισθηματισμό και την νευρικότητα. Καλό είναι να έχεις στο νου σου ότι για να μπορέσεις να κλείσεις τα θέματα που σε απασχολούν, θα πρέπει να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και να μην αφήνεις απωθημένα του παρελθόντος να επηρεάζουν τη τωρινή σου συμπεριφορά. Επίσης θυμήσου, ότι οι επαναστατικές σου αντιδράσεις θα προκαλέσουν προβλήματα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, την διάθεση για δημιουργικότητα, την προσωπική σου αυτοέκφραση, την ταλαντούχα πλευρά του εαυτού σου. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερωφέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, πληγές και απογοητεύσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή και σε έχουν στιγματίσει. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι, ότι μέσα από τις δύσκολες στιγμές θα μεταμορφωθείς σαν άνθρωπος και θα οδηγηθείς σε μία νέα ριζικά διαφορετική φιλοσοφία στον έρωτα. Αντιμετώπισε τα πάντα με πείσμα και διάθεση να προχωρήσεις πιο δυναμικά από ποτέ.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση για να διασκεδάσεις και να ταξιδέψεις νοητικά και κυριολεκτικά. Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με την πνευματική σου ανάπτυξη και αυτό σε οδηγεί στο να δραστηριοποιηθείς σε ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό είναι πιθανό να προκύψουν, αφού η ανάγκη σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να διευρύνεις το γνωστικό σου πεδίο μπορεί να σε ωθήσει σε δράσεις που θα έχουν περιπέτεια αλλά και την ανακάλυψη νέων τόπων ή πολιτισμών. Υπερβολική διασκέδαση και αφέλεια μπορεί να σε εκθέσουν σε καθημερινές υποχρεώσεις.


3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και την εργασία και σε ζητήματα που πιθανά να σε απασχολήσουν. Είναι γεγονός ότι η γρήγορη αντίληψη και η μεθοδική σκέψη σου θα σε βοηθήσουν στο να δώσεις σημαντικές λύσεις σε αγγαρείες και ευθύνες που σου έχουν ανατεθεί. Συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο, να είσαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσεις με το σκεπτικό σου και την λογική σου προσέγγιση. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να υποπέσεις σε κοινωνικό σχολιασμό που μπορεί να σε εκθέσει, αλλά και να γίνεις έντονα επικριτικός με τους γύρω σου, κάτι που θα ενοχλήσει και θα δυσαρεστήσει.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10σου δημιουργεί ευχάριστη διάθεση για να συζητήσεις και λύσεις προβλήματα ή ζητήματα που σε απασχολούν στην εργασία και στην καθημερινότητα. Το κέφι σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες με τους γύρω σου και αυτό βοηθά τόσο στο να εξομαλυνθούν οι σχέσεις, όσο και να προωθηθούν ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι μόνο είναι ότι θα πρέπει να είσαι φειδωλός στις υποσχέσεις που θα δώσεις, γιατί μπορεί να υπερβάλεις εαυτόν και να δεσμευτείς σε πράγματα που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ