Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο 26 – 28 Οκτωβρίου 2018

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού

Το δύσκολο κλίμα συνεχίζεται και στο τριήμερο αυτό, μιας και η Αφροδίτη “πληγώνεται” ακόμα περισσότερο, διογκώνοντας τις όποιες δυσκολίες και κάνοντας τα γεγονότα σε πολλές περιπτώσεις να δείχνουν αξεπέραστα!

Όπως ήδη έχουμε πει, η Αφροδίτη διανύει σε ανάδρομη πορεία το ζώδιο του Σκορπιού, μια θέση η οποία την κάνει να βρίσκεται στην αδυναμία της. Η αδυναμία αυτή ενισχύεται και από την ανάδρομη πορεία της, αλλά πολύ περισσότερο, την ημέρα της Παρασκευής από την σύνοδο της με τον Ήλιο. Στην ουσία “καίγεται” από αυτόν, με αποτέλεσμα το κλίμα να οξύνεται όλο και περισσότερο.

Κατά συνέπεια, είναι πολύ δύσκολο στις ημέρες αυτές να κινηθείς κάτω από μια ήρεμη και καλή ψυχολογία, αφού η έντονη επιρροή τους δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση ακόμα και χωρίς λόγο!

Πραγματικά μπορεί να μην ξέρεις τι σου φταίει, να μην μπορείς να το αντιληφθείς, όμως να επηρεάζει καθοριστικά την συμπεριφορά σου!

Και βέβαια, κάθε μορφή συζήτηση είναι πολύ εύκολο να πέσει στο κενό, μιας και δεν είναι αποσαφηνισμένα ούτε αυτά που νιώθεις, ούτε ο τρόπος με τον οποίο μπορείς ή θέλεις να τα εκφράσεις!

Σχέσεις ή πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, χωρίς όμως να υπάρχει το έδαφος εκείνο που ευνοεί την όποια εξεύρεση λύσης ή διαλόγου. Βλέπεις, το συναίσθημα είναι τόσο έντονο και εκφράζεται και με τόσο απόλυτο τρόπο, που είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες που εξελίσσουν την όποια συζήτηση.

Ακόμα και σε ότι αφορά οικονομικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και σε εκκρεμότητες του παρελθόντος, είναι δύσκολο να μπορέσεις να βρεις τους τρόπους ή τα πρόσωπα εκείνα που θα σε εξυπηρετήσουν.

Έτσι λοιπόν, καλό είναι να αποφύγεις να εκφράσεις, να διεκδικήσεις ή να διαπραγματευτείς, έχοντας αδιάλλακτη θέση κι άποψη. Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες …χάους στις εξελίξεις, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σου ζωής. Σε κάθε περίπτωση, οι αποστάσεις επιβάλλονται…

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, είναι η κατάλληλη ημέρα για να οργανώσεις τα βήματα και τους στόχους της επόμενης εβδομάδας, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο έρχεται να σου θυμίσει πως χρειάζεται ουσιαστική και μεθοδική εργασία, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτό στο οποίο στοχεύεις.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους, Καρκίνους, Σκορπιούς Αιγόκερους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως είναι στο χέρι σας το πώς θα διεκδικήσετε καλύτερα ότι μπορεί να στοχεύετε. Προετοιμασία και δράση! Είναι απαραίτητες!

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ