Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Υδροχόος: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Υδροχόο ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόο:

Δυσαρέσκεια και συγκρούσεις με συναδέλφους, αφεντικά ή ένα σημαντικό άνδρα στη ζωή σας δημιουργεί η Αφροδίτη η οποία θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστείτε σε σημείο εξάντλησης για την εξεύρεση ενός ικανοποιητικού μακροπρόθεσμου σχεδίου με κάποιον που νιώθετε πιο κοντά σας. Ξεχάστε ότι πρέπει να ευχαριστήσετε τους πάντες, ίσως τώρα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε κανέναν! Ή, μια προσοδοφόρα εργασία μπορεί επίσης να απαιτήσει από εσάς να εργάζεστε τρελά για ώρες, ίσως με ένα δύσκολο συνάδελφο ή έναν απαιτητικό πελάτη. Εάν έχετε λογομαχήσει με ένα συνάδελφό σας ή φίλο, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε ξεκάθαρα για τα πράγματα.

Η επιθυμία σας να ανοίξετε τα φτερά σας, να ζήσετε την περιπέτεια, τονίζονται από τη νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της περιπέτειας. Ίσως ξεκινήσετε να απολαμβάνετε την ύπαιθρο, πηγαίνοντας για μια δύσκολη αλλά όμορφη πεζοπορία. Ίσως βρείτε το ιδανικό μέρος για να ηρεμήσετε κάπου μακριά από την πόλη σας ή οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι. Εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, ίσως κάνετε κάποιο φιλοσοφικό ταξίδι με το μυαλό σας με ένα καλό βιβλίο που προκαλεί τη σκέψη σας. Επίσης, η εγγραφή σε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα θα μπορούσε να σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά για τον κόσμο και σας βοηθά να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια μέσα από την εκπαίδευση.

Η οικογένειά σας και οι συγγενείς σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επερχόμενα γεγονότα αυτού του μήνα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Φροντίστε τους αγαπημένους σας, ξεκινώντας από τη μητέρα σας. Καλλωπίστε το σπίτι σας αγοράζοντας ένα μπουκέτο αγριολούλουδα ή τριαντάφυλλα, εκδηλώστε τη θηλυκή πλευρά που κρύβετε μέσα σας (είτε είστε γυναίκα, είτε άντρας). Κάντε το με το δικό σας μοναδικό αντισυμβατικό και πρωτότυπο τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ή ίσως αποφασίσετε να μετακινηθείτε σε ένα μέρος που το αισθάνεστε περισσότερο οικείο, έτσι ώστε όταν βυθίζετε στο κρεβάτι σας στο τέλος της ημέρας να νιώθετε αυτό το βαθύ συναίσθημα … σαν στο σπίτι σας.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ