Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τοξότης: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Τοξότη ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότη:

Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις αλλά μην ξεχνάτε: Υπό την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, θα επηρεάζεστε από την ψυχοσύνθεση των ατόμων που σας περιβάλλουν. Ξαφνικά το φως γίνεται σκοτάδι, πιάνετε τον εαυτό σας να παλεύει με ψευδαισθήσεις και αγωνίζεστε να βγείτε από την ομίχλη. Ίσως έχετε κάποιες αποκαλύψεις για μια παλιά αγάπη ή για ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο. Η απομάκρυνση από ανθρώπους που δεν προωθούν την προσωπική σας εξέλιξη και βγάζουν προς τα έξω τον χειρότερό σας εαυτό σας είναι έξυπνη ιδέα τώρα. Αντίθετα, θα μπορούσατε να επανασυνδεθείτε με άτομα που μοιράζονται τα υψηλότερα ιδανικά σας. Θα αντλήσετε θάρρος και δύναμη αν είστε με τους σωστούς ανθρώπους.

Οι φίλοι σας θα σας προσφέρουν τα καλύτερα! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και μπορεί να βρείτε έναν νέο πιστό φίλο για να σας συνοδεύει σε εκείνες τις περιπετειώδεις εξορμήσεις σας. Κάντε σχέδια για διασκέδαση με λίγους καλούς φίλους, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον εμποτίζει με χαρά και ευτυχία την ψυχή σας. Όχι μόνο θα περάσει η ώρα με ουσιώδεις συνομιλίες, αλλά μπορείτε επίσης να εμφυσήσετε ο ένας στον άλλο τις καινοτόμες ιδέες σας. Τίποτα δεν σας ευχαριστεί τώρα περισσότερο από να κουβεντιάσετε με κάποιο τυχαίο άτομο σε ένα πάρτι ή να προσφέρετε τις συμβουλές σας σε κάποιον που βλέπετε να κλαίει στο δρόμο. (Είτε το θέλει, είτε όχι … αυτό είναι άλλο θέμα …).

Οργανωθείτε και βάλτε τάξη στη ζωή σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, και σας δίνει την επιθυμία να διευθετήσετε όλους τους τομείς της ζωής σας που έχουν αποδιοργανωθεί, συμπεριλαμβανομένου και του γραφείου σας. Αν υπάρχουν σωροί από έγγραφα που δημιουργούν χάος και έλλειψη ηρεμίας, τα τακτοποιείτε. Η παραγωγικότητα και η ψυχική ισορροπία σας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από ένα ομαλό εργασιακό περιβάλλον. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τους βοηθούς και τους παρόχους υπηρεσιών, έτσι ένα χρήσιμο άτομο που εργάζεται με/για εσάς μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το άγχος στην εργασία σας.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ