Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ταύρος: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Ταύρο ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρο

Η ισότητα και η δικαιοσύνη είναι απαραίτητες καθώς εξερευνάτε νέες ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες και ψάχνετε νέους τρόπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Και τώρα αυτό θα είναι ένα σημαντικό καρμικό μάθημα για σας καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι αναδρομές των πλανητών αναμοχλεύουν το παρελθόν και τα πράγματα μπορούν να ζεσταθούν και πάλι με μια παλιά αγάπη. Αλλά αν ακούσετε μεγάλα λόγια από έναν/μία «τοξικό» πρώην, μην αυταπατάστε ότι μπορείτε να αναπτύξετε με το χρόνο μια δυνατή σχέση. Απλά ακολουθήστε αυτό το σχέδιο σε τρία στάδια: Αγνοήστε, διαγράψτε, μπλοκάρετε!

Τι βάζετε πάνω απ’ όλα στη ζωή σας; Με τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, όλοι συμφωνούν ότι το πιο πολύτιμο αγαθό στον άνθρωπο είναι η υγεία. Έτσι είναι ώρα να διαχωρίσετε τι σας ενοχλεί και τι όχι, να κάνετε μια λίστα με ό, τι σας ηρεμεί και σας ξεκουράζει και να ξεκινήσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Θα πρέπει επίσης να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπία μυαλού-σώματος-ψυχής. Ένας πόνος είναι σύμπτωμα ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην ψυχή σας και πρέπει να βρείτε την βαθιά αιτία αυτού που σας ενοχλεί προκειμένου να το εξαλείψετε. Φροντίστε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω. Ίσως ακόμα οργανώσετε τα αρχεία σας στην εργασία σας ή προσλάβετε νέο προσωπικό.

Πιστεύετε μόνο στον εαυτό σας και σε κανέναν άλλον καθώς η πανσέληνος φωτίζει το πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας. Το επίκεντρο είναι τώρα οι προσωπικές σας ανάγκες, τα έργα και τα όνειρά σας. Εάν βάζατε τις επιθυμίες σας στην άκρη, θα έχετε τώρα τη δύναμη να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Αυτή η πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των γεγονότων που πυροδοτήθηκαν έξι μήνες πριν, στην αντίστοιχη νέα Σελήνη. Δεδομένου ότι ο πρώτος οίκος κυβερνά την εμφάνιση, μπορεί επίσης να κάνετε μια εντυπωσιακή αλλαγή στη προσωπικότητά σας. Δεν είναι ώρα να παραμελείτε τον εαυτό σας, οπότε πείτε ό, τι έχετε μέσα στο μυαλό σας, χωρίς να ζητάτε συγγνώμη. Θα μπορούσατε επίσης να αποκτήσετε κάποια αναγνώριση, να έχετε φήμη ή ακόμα και χρήματα. Να είστε τολμηροί!

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ