Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Σχέδιο ανωμαλίας βλέπει ο Λεβέντης: «Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να μας εξοντώσουν»

Σχέδιο ανωμαλίας «βλέπει» ο Βασίλης Λεβέντης σχετικά με τις αποχωρήσεις βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων.<!

Να σημειωθεί ότι σήμερα ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς, ενώ στον προθάλαμο της εξόδου είναι και ο κ. Σαρίδης. Αν ο τελευταίος υλοποιήσει την απειλή του, τότε η Ένωση Κεντρώων θα μείνει με τέσσερις βουλευτές, που σημαίνει ότι βάσει του κανονισμού της Βουλής παύει να είναι κοινοβουλευτική ομάδα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ένωση Κεντρώων! Κίνδυνος αφανισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς

«Το σχέδιο ανωμαλίας είναι σε εξέλιξη, εγώ θα παλέψω, αλλά αφού άλλες δυνάμεις έχουν βάλει σκοπό να μας εξοντώσουν, εγώ αφήνω την Ένωση Κεντρώων στον λαό και δη στον λαό της Θεσσαλονίκης που μας έβαλε στην Βουλή», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως είπε, «είμαστε το μόνο κόμμα που παρουσιάζουμε στις δημοσκοπήσεις κάποια αντοχή. Ακόμη και σε αυτές που μας δείχνουν κάτω από το 3%, με αναγωγή πάει στο 3,5%-4%, όμως πολλοί δεν παρουσιάζουν την αναγωγή γιατί θέλουν να μας ενταφιάσουν».

Σε ότι αφορά τις συνεχείς αποχωρήσεις βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «είναι μικρές αποστασίες και η αποστασία όταν υποκινείται για οποιονδήποτε λόγο έχει τα κίνητρα της». Σημείωσε ακόμη ότι «η έδρα είναι με λίστα και την έδωσε ο λαός στην Ένωση Κεντρώων. Οι 9 βουλευτές μου που εξελέγησαν ήταν άγνωστοι , χωρίς προϊστορία», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πρέπει να επιστραφούν οι έδρες στην Ένωση Κεντρώων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Χωρίς λόγο άρχισαν να φεύγουν ένας-ένας οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων. Μία κυρία πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος κύριος στο ΚΙΝΑΛ και άλλος ένας κύριος στην Νέα Δημοκρατία».

Πάντως αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας του με τους βουλευτές, λέγοντας «εγώ είμαι ο άνθρωπος που και στον δρόμο να δω κάποιον κάθομαι και του μιλάω, επομένως δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας με τους βουλευτές».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για χτυπήματα στο κόμμα, αναφέροντας ότι «ο χώρος του Κέντρου αυτήν την στιγμή είναι η «πολύφερνη νύφη», αλλά εγώ στην Βουλή δεν έβαλα παλαιά στελέχη, αλλά ανθρώπους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, όμως…».

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη...