Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παρθένος: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Παρθένο ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένο:

Δυσκολεύεστε στην έκφρασή σας, στέλνετε στους γύρω σας λάθος μηνύματα καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ενώ εσείς θέλετε να δημιουργήσετε μια επικοινωνιακή ατμόσφαιρα, οι άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως χειραγώγηση. Θα μπορούσατε να βρεθείτε εκτός ορίων με τους στενούς φίλους σας, ίσως με έναν αδελφό, αδελφή ή ξάδελφο/η. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης θα έχετε μια έντονη αίσθηση ότι αισθάνεστε παρεξηγημένοι. Ίσως ακόμα εσείς και ο αγαπημένος σας δεν μπορείτε να καταλήξετε σε μια απόφαση ή νιώσετε κάποιες στιγμές ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα. Δεδομένου ότι τώρα θα επιθυμείτε τη διανοητική διέγερση, τροφοδοτήστε το μυαλό σας με τη γνώση.

Τα χρήματα και οι συνεργασίες σας απασχολούν έντονα αυτόν το μήνα και τα γεγονότα που θα συμβούν περιστρέφονται γύρω από αυτά καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Τώρα εστιάζετε στην πρακτική πλευρά της ζωής και την οικονομική σας ασφάλεια. Όσον αφορά τους προσωπικούς σας στόχους, ποιά είναι η πιο ρεαλιστική προσέγγιση για την επίτευξη των οικονομικών στόχων σας; Ίσως πρέπει να μειώσετε ορισμένες από τις δραστηριότητές σας. Η ικανότητά σας να μπορείτε να θέτετε προτεραιότητες θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ίσως ακόμα διαπιστώσετε ότι η ενασχόληση με ένα έργο δεν μπορεί να σας φέρει τα μετρητά που επιθυμείτε γιατί είστε πολύ απασχολημένοι με άλλα πράγματα, έτσι αποφασίζετε να αλλάξετε πορεία.

Είναι τόσο ευρύς ο κόσμος που μας περιβάλει … Με την πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, τολμάτε να πάρετε ρίσκα, αψηφάτε τους κινδύνους, στόχος σας είναι η μάθηση και τα ταξίδια, θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε τα πάντα γύρω σας. Ίσως αλλάξει η φιλοσοφία σας για τη ζωή μέσα από μια νέα γνώση ή είστε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα στο όνομα της διάδοσης του οραματιστικού σας μηνύματος. Σκέφτεστε επεκτατικά και αισιόδοξα. Η αισιοδοξία σας είναι μεταδοτική, έτσι κάνετε και τους άλλους ενθουσιώδεις με τις επεκτατικές ιδέες σας. Η μελέτη ή η επιμόρφωση ή κάποια εργασία στο εξωτερικό θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή απλά να ανοίξετε νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ