Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λέων: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Λέων ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων:
Οι στενές και οικείες σχέσεις σας θα μπορούσαν να επηρεαστούν αρνητικά από κρυμμένα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, η οικογένεια και το σπίτι σας σάς ξυπνούν θλιβερές αναμνήσεις καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ο πλανήτης της αγάπης ανάδρομος μπορεί να προσθέσει άγχος και εκνευρισμό, οπότε σκεφτείτε δύο φορές πριν επισκεφθείτε κάποιους συγγενείς ή φιλοξενήσετε κάποια άτομα. Αυτή η χρονική περίοδος θα μπορούσε να δημιουργήσει οικονομικές απώλειες για ένα ζήτημα ακινήτων ή να έχετε μια διαφωνία στο μέτωπο του σπιτιού, ενδεχομένως με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιον συγγενή σας

Έχετε πολλά πράγματα να πείτε! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε με τους άλλους όλες αυτές τις λαμπρές ιδέες σας, να μιλήσετε με ήπιους και συνεργατικούς ανθρώπους. Αναμείνατε πολλές συναντήσεις και κοινωνικές προσκλήσεις, θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Ενώ αυτό μπορεί να εξαντλήσει άλλα ζώδια, εσάς σας χαροποιεί που κινήστε σε γρήγορους ρυθμούς. Έτσι επωφεληθείτε από την έντονα κοινωνική ενέργεια του φεγγαριού και πείτε «ναι» για γεύμα μετά την εργασία με ένα συνάδελφο ή φίλο, για μια παρουσίαση, για μια διάλεξη όπου μπορούν να ακουστούν οι ιδέες σας. Θα βρείτε έναν τρόπο να τα προλάβετε όλα!

Βρίσκεστε σε μια σημαντική αποστολή! Η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας σας, κι εσείς αγωνίζεστε για τη δημόσια αναγνώριση και τις μεγάλες φιλοδοξίες, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας σταματήσουν. Το ζώδιό σας είναι γνωστό ότι έχει δύναμη θέλησης κι όταν βάλετε στο μυαλό σας κάτι θα κινηθείτε να το κατακτήσετε, πόσο μάλλον τώρα που το φεγγάρι υποστηρίζει τον αγώνα σας, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε αυτή την προώθηση, να πάρετε ένα ηγετικό ρόλο ή να λανσάρετε τον εαυτό σας ως ειδικό στον τομέα σας. Οι στόχοι που ορίσατε πριν έξι μήνες κάτω από την επιρροή της αντίστοιχης νέας Σελήνης σας φέρνουν την καλύτερη συγκομιδή!

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ