Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κριός: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Κριό ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Κριό:

Παρόλο που δεν θέλετε να κατασκοπεύσετε τον αγαπημένο σας, τώρα μπορεί και να το κάνετε καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον απόκρυφο και ζηλότυπο όγδοο οίκο σας. Αντί όμως να ενεργήσετε ζηλόφθονα, δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο για να κάνετε την αγάπη σας να σας ανοιχτεί. Κάντε ερωτήσεις σε ήπιους και χαλαρούς τόνους, χωρίς όμως να περιμένετε μια ευθεία απάντηση. Αν ακούσετε κάτι βαρύ, δεν χρειάζεται να φρικάρετε. Αλλά σίγουρα μην το κρύψετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις για να καταλάβετε αν μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετή εμπιστοσύνη μεταξύ σας και για να διαπιστώσετε αν η σχέση αυτή βασίζεται μόνο στη σφοδρή σεξουαλική επιθυμία!

Αυτόν το μήνα, η λέξη συμβιβασμός είναι καθοριστική για την πορεία των σημαντικών σχέσεών σας, αν και είστε ζώδιο που προτιμά όλα να γίνονται με το δικό σας τρόπο. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας τονίζει ότι όλες οι σχέσεις για να διατηρηθούν πρέπει να στηρίζονται σε αμοιβαία επωφελείς όρους. Παίρνετε περισσότερα από αυτά που δίνετε ή δίνετε περισσότερα από αυτά που παίρνετε; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα πρέπει να αλλάξετε αυτή την κατάσταση. Ίσως να μη φταίτε απόλυτα εσείς καθώς κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για τις σημαντικές σχέσεις σας (και ναι, μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι επιτρέπετε στο άλλο άτομο να σας δώσει περισσότερα).

Σκέφτεστε μια νέα οικονομική βάση στο μέλλον σας; Ναι! Και θα είναι σταθερή καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αγωνίζεστε τώρα για την οικονομική σας ασφάλεια, σκέφτεστε τρόπους για να γίνετε πλούσιοι. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος μήνας για να ενεργήσετε για την μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλειά σας. Αν έχετε βαρεθεί με την τρέχουσα οικονομική δυσπραγία σας, ίσως είστε έτοιμοι για ένα νέο μεγάλο βήμα. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να δώσετε τέλος σε αυτή την παρατεταμένη οικονομική ανέχεια. Οι δημοσιονομικές προοπτικές φαίνονται εξαιρετικές, οπότε κυνηγήστε τα κέρδη!

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ