Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δίδυμος: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Δίδυμο ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμο:

Φροντίστε το σώμα σας, το μυαλό και την ψυχή σας και βεβαιωθείτε ότι συναναστρέφεστε με άτομα που σας γεμίζουν με θετική ενέργεια, δεν σας συντρίβουν συναισθηματικά. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον υγιή έκτο οίκο σας και σας ζητά να κάνετε αυτές τις ιατρικές εξετάσεις που έχετε παραμελήσει, να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της υγείας σας και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εποχιακές ιώσεις. Μπορεί να σπαταλάτε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο όταν το βάλετε στο μυαλό σας, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, η ήπια άσκηση θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Ανανεωθείτε κάνοντας μακρινούς, αναζωογονητικούς περιπάτους και αναπνέοντας τον καθαρό αέρα.

Χαρά, φλερτ και κοινωνικότητα σας προφέρει η νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη και παθιασμένη ατμόσφαιρα γύρω σας. Νιώθετε να λάμπετε και είστε εκφραστικοί, επιθυμείτε να μοιραστείτε τον εαυτό σας με κάποιον/α με τον οποίον υπάρχουν μακροπρόθεσμες προοπτικές. Χορεύετε μέχρι το πρωί με τους φίλους σας ή την αγάπη σας, περπατάτε στην πόλη σας και μιλάτε σε όλο τον κόσμο. Αυτόν τον χειμώνα θα ζήσετε δυνατά, χωρίς να κρύβετε το φως σας. Τα δημιουργικά σας ταλέντα έρχονται επίσης στο προσκήνιο, καθώς έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να μοιραστείτε την καλλιτεχνική σας μεγαλοφυία με τους άλλους.

Είστε χαρούμενοι και κοινωνικοί από τη φύση σας αλλά όχι τώρα. Η πανσέληνος φωτίζει το μοναχικό δωδέκατο οίκο σας και αναζητάτε τη μοναξιά σας, ήρθε η ώρα να αποσυρθείτε από την ενεργό κοινωνική ζωή σας. Οτιδήποτε κι αν κάνετε, μην αφεθείτε υπερβολικά (και απομονωτικά) στις σκέψεις σας. Θέλετε να μείνετε στο δικό σας ιερό καταφύγιο με ένα σωρό φιλοσοφικά βιβλία, να δώσετε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο για περισυλλογή. Δίνετε προτεραιότητα στον ύπνο και την ξεκούραση τώρα προκειμένου να αναζωογονηθούν το σώμα, ο νους και η ψυχή σας. Επισήμανση: Ο κίνδυνος διανοητικής και συναισθηματικής εξουθένωσης είναι πολύ υψηλός, επειδή θα είστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτή την πανσέληνο.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ