Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

KARA SEVDA Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 ( VIDEO)

 

Δείτε Video από τα πρώτα επεισόδια της σειράς KARA SEVDA στο Β΄κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

O Κεμάλ πάει να συναντήσει αυτόν που δηλητηρίασε τον Οζάν και βρίσκει μπροστά του την Νιχάν! Πριν προλάβει εκείνη να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις, μπαίνει μέσα ο πραγματικός υπεύθυνος αυτής της συνάντησης, ο Εμίρ!

Ο Εμίρ έχει παρακολουθήσει όλη την έρευνα του Κεμάλ, έχει καλέσει επίτηδες τη Νιχάν στον ίδιο χώρο και τώρα θα δώσει οικειοθελώς και στους δύο την απάντηση που τόσο θέλουν. Την αιτία και τον υπεύθυνο για τη δηλητηρίαση του Οζάν! Ο Κεμάλ είναι αρκετά ξαφνιασμένος. Η Νιχάν δείχνει πολύ ενοχλημένη που σκάλισε ο Κεμάλ την υπόθεση θανάτου του αδελφού της και του ζητάει να τους αφήσει ήσυχους. Καινούριες υποψίες, όμως, έχουν κυριεύσει πλέον το μυαλό της Νιχάν…

Όταν μαθαίνει ο Κεμάλ την αλήθεια σχετικά με τη δηλητηρίαση του Οζάν, συνεχίζει την έρευνά του από ένα σημείο το οποίο δεν θα μπορέσει να το υπολογίσει ο Εμίρ και θα προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Γνωρίζει ότι η Νιχάν δεν θα αντέξει να μείνει μακριά απ’ αυτή την υπόθεση. Όταν η Νιχάν θα ακολουθήσει κάποια σημάδια, θα ταραχτεί σχετικά με μια πραγματικότητα στην υπόθεση του Οζάν.

Ο Κεμάλ πιστεύει, επίσης, πως υπάρχει κάποιος σπιούνος που μεταφέρει στον Εμίρ τις πληροφορίες σχετικά με αυτή την έρευνα και αποφασίζει να τον εντοπίσει.

Η Ασού σκέφτεται την πρόταση του Γκαλίπ αποφασίζει να βρεθεί μαζί του προκειμένου να κάνουν μια συμφωνία. Η επιθυμία της να παραμείνει κρυφή η πραγματική της ταυτότητα από τον Κεμάλ την σπρώχνει να έρθει αντιμέτωπη με τον Εμίρ.

Δείτε VIDEO: ΕΔΩ (αγγλικοί υπότιτλοι)

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11 ΕΔΩ  12-13-14-15-16 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1-2-3 ΕΔΩ

4-5-6 ΕΔΩ
11 ΕΔΩ
12 ΕΔΩ
13 ΕΔΩ
Διαβάστε τα πάντα για τη σειρά KARA SEVDA ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα KARA SEVDA FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβρος: Σύλληψη οδηγού φορτηγού για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός φορτηγού στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. Κατά την είσοδο του αλλοδαπού οδηγού στη χώρα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο...