Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/05) από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν;

ΚΡΙΟΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ότι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα. Δείτε με πρακτικό μυαλό τι σας συμφέρει να κρατήσετε και τι όχι, γιατί ακόμα και αν δεν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία, δεν είναι κακό μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε να αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Η φλόγα θα ξαναδυναμώσει, αλλά από εσάς εξαρτιούνται οι αποφάσεις που θα πάρετε. Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα και αναζητήστε τις ισορροπίες στη ζωή σας. Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία, για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας. Οι ευκαιρίες θα σας παίζουν κρυφτούλι και οι περισσότερες θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα. Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην προκύψουν παγίδες και να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, φροντίστε για σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει κάποιες στιγμές να βγείτε από το αδιέξοδο που θα νιώθετε ότι βρίσκεστε και θα σας ανακουφίζει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις για τα προβλήματά σας. Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ώστε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά σας θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες.

Δείτε ακόμη:Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο τα 12 ζώδια; Ποιοι πρέπει να προσέξουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως εκτός από πάθος έχετε ανάγκη και από ασφάλεια για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Εάν θέλετε να νιώσετε τρυφερά όπως στην αρχή της γνωριμίας σας, εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές που θα σας δοθούν. Η πίεση που θα υπάρχει αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε πριν βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Η βδομάδα είναι αρκετά σύνθετη και έτσι τα πράγματα στο συναισθηματικό τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση, είτε είστε μόνοι. Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μείωση επικοινωνίας που θα υπάρχει, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο που μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε. Μη στηριχθείτε σε άτομα που δεν είναι εμπιστοσύνης και δε γνωρίζετε καλά, αλλά ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτηματικά που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας. Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο στο σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ότι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προωθήστε πιο εύκολα τα σχέδιά σας, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Βέβαια, δε θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο και αρκετές προστριβές. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα, για να μπορέσετε να αποτινάξετε ότι σας βαραίνει και σας ενοχλεί.



ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή το σύντροφό σας. Μπορεί να μην σας αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας αδυναμίες μεγάλες.

Δείτε ακόμη:O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας απαλλάξει από περιττές υποχρεώσεις και ευθύνες. Αξιοποιήστε μόνο τις ευκαιρίες που θα θεωρήσετε ύστερα από ώριμη σκέψη ότι είναι σημαντικές για τον επαγγελματικό σας τομέα, χωρίς να κάνετε επεκτατικές κινήσεις. Εάν περνάει από το χέρι σας, δε θα ήταν άσχημο να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι που θα σας απαλλάξει από την καθημερινότητα και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα καταφέρετε ένα επίπεδο, ώστε να μην επηρεάσετε αρνητικά τον οικονομικό σας τομέα, που δείχνει να μην έχει καμία άνοδο προς το καλύτερο, γιατί στην πραγματικότητα δε θα είναι έτσι. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε αφού ακόμα και έτσι δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.


ΙΧΘΥΣ
: Παροδικές καλυτερεύσεις θα υπάρξουν γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφήσετε να κυλήσει, χωρίς να δίνετε σημασία στο παραμικρό που θα πέσει στην αντίληψή σας. Σκεφτείτε πως όσο κοινωνικοί και να είστε, εάν φτάσετε στο σημείο να γκρεμίσετε ακόμα και τις φιλίες σας, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνετε καινούριες που θα σας γεμίζουν την επομένη. Μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, για να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ανέπαφες.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...