Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176

Τατουάζ αποκάλυψη: Το συγκλονιστικό φινάλε του Α΄κύκλου!


Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι ο Παύλος έβαλε χέρι στις οικονομίες τους, αλλά αποφασίζει να μην το κάνει θέμα μέχρι να γίνει ο γάμος της Αφροδίτης. Ο Στέφανος εξομολογείται στην Όλγα πως υποψιάζεται τον Σάκη για την απόπειρα εμπρησμού στο μαγαζί του. Ο Αλέξανδρος ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά περνάνε καλά και αυτό δεν θέλει να το χάσει. Παράλληλα η Άννα περνάει δύσκολες ώρες καθώς ο χωρισμός της από τον Άλεξ αλλά και η αποχή από τον χορό, της έχουν στοιχίσει πολύ. Οι συνεχείς ημικρανίες του Νικόλα αρχίζουν να προβληματίζουν την Βέρα.

Ο Ορφέας ξεκινά τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του μωρού, ενώ παράλληλα πιέζει την Ελένη να αλλάξουν γυναικολόγο. Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στον Σάκη πως αν δεν σταματήσει τις «εξυπνάδες» θα δώσει στην αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού του και θα τον κλείσει φυλακή. Ο Τόνυ προχωρά το σχέδιό του, με τη βοήθεια της Νικόλ, κι ορκίζεται στην Άννα πως μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι ελεύθερη. Η Τατιάνα και η Τόνια υποψιάζονται πως η Άννα έχει μπει στο στόχαστρο του Γενάρη. Μια νέα παρουσία έρχεται να ταράξει τα νερά ανάμεσα στη Βέρα και τον Νικόλα.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στο Τατουάζ! Η Άννα έγκυος! Μη χάσετε τις απίστευτες εξελίξεις στη συνέχεια…

Τατουάζ αποκάλυψη: Απίστευτη εξέλιξη! Ο Ορφέας σκοτώνει την Τόνια! Όλα όσα θα δούμε παρακάτω…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

171 ΕΔΩ
172 ΕΔΩ
173 ΕΔΩ
174 ΕΔΩ
175 ΕΔΩ
177 ΕΔΩ
178 ΕΔΩ
179 ΕΔΩ
180 ΕΔΩ
181-182-183-184 ΕΔΩ
185-186-187-188-189-190 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...