Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κρήτη: Άλλαξε επάγγελμα και δικαιώθηκε στη Νέα Υόρκη – Η αγωνία της κλασικής Ελληνίδας μάνα της [vid]

Η Νικόλ Παπαμιχαήλ ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη αλλά δεν ξεχνάει ποτέ την Ελλάδα. Σε συνέντευξή της αποκαλύπτει όλα όσα άλλαξαν τη ζωή της…

Η Νικόλ Παπαμιχαήλ διοικεί τομέα του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη και μιλάει για το πως άλλαξε επάγγελμα αλλά και για την…κλασική Ελληνίδα μάνα της.

Μια Κρητικιά στη Νέα Υόρκη λοιπόν. Διοικεί τον 17ο τομέα της αστυνομίας σε περιοχές του Μανχάταν της Νέας Υόρκης και έχει καταγωγή από την Κάλυμνο και την Κρήτη. Η Νικόλ Παπαμιχαήλ είναι παιδί μεταναστών με περηφάνια για την Ελλάδα και αποκαλύπτει γιατί επέλεξε να αλλάξει επάγγελμα και να ακολουθήσει καριέρα αστυνομικού σε μια πόλη όπως την Νέα Υόρκη .

Όπως αναφέρει η κυρία Παπαμιχαήλ «ο πατέρας μου είναι από Κάλυμνο και η μητέρα από Χανιά. Είναι τώρα δύο χρόνια που επισκέφθηκα πρώτη φορά την Ελλάδα. Δεν είχα πάει ως παιδί στην Ελλάδα. Ωστόσο ξέρω ελληνικά και οι γονείς μου δεν μιλούν αμερικάνικα».
Νικόλ Παπαμιχαήλ: Από νοσοκόμα… αστυνομικός

Αρχικά ακολούθησε το επάγγελμα της νοσοκόμας όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν της ταίριαζε και άλλαξε επαγγελματική κατεύθυνση.

Όπως σημειώνει «κάθε μέρα κάποιος πέθαινε, κάθε μέρα κάποιος ήταν άρρωστος. Δεν το άντεχα αυτό. Σαν αστυνομικός δεν το βλέπεις αυτό κάθε μέρα, κάθε μέρα συμβαίνει κάτι άλλο.».
Αστυνομικός με κλασική Ελληνίδα μάνα

Η μητέρα ως κλασική Ελληνίδα μάνα περιμένει εναγωνίως να παντρευτεί η κόρη και της τηλεφωνεί κάθε μέρα. Μάλιστα οι γονείς της γνωρίστηκαν στο πλοίο που θα τους οδηγούσε στο αμερικανικό όνειρο.

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 118 Η αποκάλυψη του εγκλήματος του Μαθιού εξακολουθεί να συνταράσσει τη Μαρίνα,...