Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βάλνερ: «Η ΑΕΚ βλέπει διαφορετικά τα πράγματα τώρα, ξεχνάνε εύκολα στην Ελλάδα»

Ο Ρόμαν Βάλνερ, ο παίκτης που κρίθηκε αντικανονική η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Καλαμαριάς με τον Ολυμπιακό το 2008 και στέρησε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, μίλησε για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:



Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Τότε κερδίσαμε τον Ολυμπιακό καθαρά, το 2008, μας ακύρωσαν το παιχνίδι και τότε η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα. Ήταν μια τρελή κατάσταση τότε γιατί μας είχαν ενημερώσει και από την Ομοσπονδία και οι διαιτητές ότι μπορώ να αγωνιστώ. Ο Ολυμπιακός άλλαξε τα δεδομένα. Εγώ τιμωρήθηκα για έξι μήνες και η ομάδα υποβιβάστηκε.

Για το πως ήταν η ΑΕΚ τότε: Η ΑΕΚ ήταν σε μια διαφορετική κατάσταση. Ήταν η χαμένη της υπόθεσης και φώναζε. Τώρα όμως ήταν αυτή που κέρδισε και βλέπει τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι δίκαιο αλλά αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα. Όλα εξαρτιόνται από τα χρήματα. Είναι πολλά τα χρήματα για τις ομάδες που πάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ ήταν στεναχωρημένη το 2008 αλλά είναι σε διαφορετική διαδικασία τώρα που πήρε την πρώτη θέση. Είναι κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογικό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Για το τι έχει κοστίσει σε αυτόν όλο αυτό: Μου κόστισε έξι ποδοσφαιρικούς μήνες. Στην προσωπική μου ζωή με βοήθησε, με έκανε πιο δυνατό και αντιμετωπίζω καλύτερα τα πράγματα.

Ρωτήθηκε για το αν θα πίστευε πως δέκα χρόνια μετά η ΑΕΚ θα έκανε το ίδιο: Νομίζω ότι στην Ελλάδα ξεχνάνε πολύ εύκολα. Έχουν μικρή μνήμη. Τότε αν θυμάμαι καλά ο Ριβάλντο σταμάτησε την καριέρα του και έφυγε από την Ελλάδα. Είναι δύσκολη κατάσταση. Όλα είναι θέμα χρημάτων. Αυτά φαίνεται να ορίζουν τους κανόνες. Είναι κάτι μες στη ζωή και δείχνει πως ότι γίνεται γυρνάει πίσω.

ΠΗΓΗ: Arena FM 89.4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...