Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πλήθος κόσμου, Σαμαράς και η μισή ΝΔ στην εκδήλωση του Κώστα Βλάση

Πλήθος κόσμου χθες βράδυ στην εκδήλωση – ομιλία του Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Είναι γνωστό πως στην Αττική υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Αρκάδων κι έτσι αρκετοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αρκάδα βουλευτή που με σύνθημα “με τις δικές μου δυνάμεις” έκανε εντονότατη κριτική στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα για πάρα πολλά θέματα όπως το χάλι των Πανεπισημίων, τα πολλά ψέμματα του πρωθυπουργού, την καταστροφική διαπραγμάτευση, τα capital controls και αρκετά ακόμη, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ο Αντώνης Σαμαράς και σχεδόν η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργοί, δήμαρχοι κλπ έδωσαν το παρών στη χθεσινή εκδήλωση.
 Χαρακτηριστικά είδαμε τους αντιπροέδρους της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για τον Κώστα Βλάση αλλά και μεταξύ άλλων κορυφαία στελέχη όπως η Σοφία Βούλτεψη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Βασίλης Οικονόμου, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, η Άννα Καραμανλή, ο Γιάννης Ανδριανός, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου,ο Νότης Μηταράκης, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Κώστας Κουκοδήμος, ο Γιώργος Κασαπίδης, ο Θανάσης Δαβάκης,ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Διονύσης Σταμενίτης, ο Νίκος Κωστόπουλος κ.ά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...