Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Το σερί νικών του Αστέρα Τρίπολης (5 συνεχόμενες) σταμάτησε σήμερα ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Αγρινίου απέσπασε 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεχαράνο στο 84΄.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν παρά μία μεγάλη ευκαιρία, όμως το κοντινό σουτ του Καλτσά απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Μπεχαράνο.

Ο,τι δεν μπορούσαν να κάνουν στις οργανωμένες επιθέσεις τους οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, το άγγιξαν σε μία αντεπίθεση στο 57΄, όταν ο Καλτσάς έβγαλε τον Τόνσο μόνο απέναντι στον Κυριακίδη, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έπεσε στα πόδια του Αργεντινού και έσωσε την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου (με εξαίρεση ένα φάουλ του Μάρκος Πάουλο που έδιωξε ο Αθανασιάδης), αλλά η «σφιχτή» αμυντική τακτική τους, τους χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς άντεξαν και στα τελευταία λεπτά παίζοντας με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπεχαράνο στο 84΄.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Χριστός Ανέστη! Το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάζει τις ψυχές όλων μας και να φέρνει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Χρόνια...