Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Μαρέβα Μητσοτάκη λέει ότι η χώρα βγαίνει (!!!) από την κρίση

Η σύζυγος του Κυριάκου «ανακοίνωσε» στη γερμανική «Die Welt» την έξοδο από την κρίση

Σε μια ανεξήγητη και αναμφισβήτητα ανεπιτυχή δημόσια παρέμβαση επί των πολιτικοοικονομικών πραγμάτων προχώρησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με δηλώσεις της στη γερμανική «Die Welt» ούτε λίγο ούτε πολύ ακυρώνει στην ουσία την κεντρική γραμμή της Ν.Δ. (και του συζύγου της), ότι, δηλαδή, η πολιτική της σημερινής συγκυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδο, καθώς αποδέχεται ότι το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί!

Και είναι πραγματικά πρωτάκουστο σύζυγος αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει τέτοιες δηλώσεις και μάλιστα σε ξένο ΜΜΕ, ενώ κανείς δεν μπορεί να φανταστεί έως πού μπορεί να φτάσει στην περίπτωση που η Ν.Δ. κερδίσει τις επόμενες εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός!

«Εάν εξέλθουμε τώρα από την κρίση, θα είναι παρά τον Τσίπρα και όχι εξαιτίας του Τσίπρα» αναφέρει στην «Die Welt» η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. και συνεχίζει: «Αυτό που βελτιώνει το κλίμα είναι η προοπτική της κυοφορούμενης κυβερνητικής αλλαγής. Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν το 2018 και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται σημαντικά της συντηρητικής – φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας. Αυτό οφείλεται και στο ότι οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για τη γραφειοκρατία, την οικογενειοκρατία και την υψηλή φορολογική επιβάρυνση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις της η κυρία Γκραμπόφσκι τις κάνει με την ιδιότητα της συνιδρύτριας του fashion brand Zeus + Dione και της επικεφαλής της ΜΚΟ Endeavor Greece, που συμβουλεύει επιχειρηματίες στην Ελλάδα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται, δεδομένου μάλιστα ότι με την τοποθέτησή της ενισχύει το ρεπορτάζ του γερμανικού ΜΜΕ ότι «η οικονομία αναπτύσσεται και πάλι και οι Ελληνες αξιοποιούν την ευκαιρία»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βύρωνας: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας σκοτώθηκε. Τη στιγμή...