Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κίνηση αλά… 2015 – «Στεγνώνουν» τον ΟΑΕΔ

Τον προβληματισμό τους για την απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ να μεταφέρει το ποσό των 65 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς Ταμειακής Διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος, εκφράζουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ, αντί να αξιοποιήσει και το τελευταίο ευρώ που διαθέτει στον αγώνα για την καταπολέμηση της ανεργίας, προχωρά σε μια αναιτιολόγητη ενέργεια. Αιφνιδίως, ζητά τη μεταφορά χρηματικών διαθεσίμων ύψους 65.000.000 ευρώ σε λογαριασμούς Ταμειακής Διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος» σημειώνουν οι βουλευτές της ΝΔ και προσθέτουν:
«Προφανώς, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας αντιμετωπίζει τον ΟΑΕΔσαν χρηματοπιστωτικό Οργανισμό. Δείχνει έτσι πως, είτε αδιαφορεί επιδεικτικά για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, είτε επικρατούν δεύτερες σκέψεις και σχεδιασμοί…»

«Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη ενέργεια θυμίζει ημέρες 2015 Τσίπρα – Βαρουφάκη» καταλήγουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 Η Νεφέλη μπαίνει αλαφιασμένη στην κάμαρα του Παύλου. “Μας ανακάλυψαν”, του λέει με κομμένη την...